NOORWEGEN

 

Ons aanbod van visreizen in Noorwegen bevat meer dan 25 toplocaties. We komen zelf al jaren lang meerdere keren per jaar in Noorwegen en we weten ook hoe we de vissen moeten vangen. Dus we schromen ook niet om onze kennis met onze gasten te delen. Deze locaties zijn vrijwel uniek op de Nederlandse en Belgische markt en zijn door ons geselecteerd op niveau, kwaliteit, beschutte ligging en prijs. Bekijk de door ons geselecteerde en uitgebreid beschreven locaties eens rustig en laat je overtuigen door de zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bij iedere locatie tref je tevens een interactieve zeekaart van de directe omgeving. Zodoende kun je zelf het potentieel qua visserij in beeld brengen.

 

Doordat we een aantal toplocaties in ons programma hebben is het verstandig om je visreis hier naar toe ruim van te voren te boeken. Sommige locaties zijn in het topseizoen al een jaar van te voren volgeboekt. Wees er dus op tijd bij om de gewenste locatie vast te leggen en boek hier snel de volgende visreis van je leven!

 

 

NSSOV900

 

 

 ZUID NOORWEGEN

 

 

 

 

9d78477fcfed31ff357e2a0bb80f2f51_480

 

 MIDDEN NOORWEGEN

 

 

 

 

 

Kveite48 

 

 NOORD NOORWEGEN

 

 

 

 

 

 

 

En om in Noorwegen te komen hebben we veel verschillende mogelijkheden zoals meerdere veerbootdiensten, vluchten etc. Kijk hier voor meer informatie.

DSC02345.1

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over de reizen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:
1 stap 1:
2 stap 2:
3 stap 3:

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen