Nipro Hengelsport, Sint Maarten

 

Nipro hengelsport is al jaren een begrip in de provincie Noord Holland. Deze hengelsportwinkel heeft een vloeroppervlak van 1200 m² en een assortiment waar je u tegen zegt. Hengelsportartikelen, vergunningen, visaktes, wormen, grote en kleine maden, spiering, casters, zeepieren, aasvisjes, zagers, vele soorten voer en boilies, mais, een kop koffie en deskundig advies. Met name het verse aas is een van de sterkste kanten van Nipro. Met een eigen wormenkwekerij levert men verse en de beste kwaliteit. Nipro Hengelsport heeft een ruime mate van kennis en ervaring op het gebied van: karper-, wedstrijd-, roof-, zee-, big game- en recreatievisserij.

Richard Pronk is een zeer ervaren visser op veel gebieden in de hengelsport. En dat niet zonder succes, zodat u kunt rekenen op uitstekend advies bij Nipro Hengelsport. Kortom; Nipro Hengelsport kan met recht een hengelsport-speciaal-zaak genoemd worden! Hier doet men graag iets extra’s voor de klanten en spelt met Service nog steeds met een hoofdletter S! Zo organiseert men er om het jaar zelf een interessante zeevisreis en jaarlijks zelfs een karpervisreis voor de klanten.

Nipro Hengelsport heeft ook nog een uitgebreide website met veel verschillende onderwerpen. Zo is er de webshop met veel materialen en dus een uitgebreide keuze maar je kan je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, verhalen lezen over visreizen, foto’s bekijken van recente vangsten, vissoorten, wedstrijd verslagen etc.

 

Nipro Hengelsport
Rijperweg 48
1744 HL Sint Maarten
Nederland

Telefoon: +31 (0)226 394055
Email: info@niprohengelsport.nl

 

www.niprohengelsport.nl 

Openingstijden: 
ma t/m do : 09.00 – 18.00 uur
vrijdag       : 09.00 – 21.00 uur (koopavond)
zaterdag    : 09.00 – 17.00 uur
zondags gesloten