Groepsbegeleiders

Meer dan 330 visreizen ervaring!

 
Begeleiders van onze groepsreizen
 
Een begeleider is een belangrijk onderdeel van een groepsreis. Voor onze groepsreizen kunnen wij putten uit een groep zeer ervaren vissers die er van genieten om de gast zijn of haar droomvis te zien vangen. Jou te ondersteunen waar nodig en in rust te laten genieten als het kan. Het begeleiden van groepsreizen lijkt makkelijk maar vraagt naast kennis van organiseren en de visserij ook aanpassingsvermogen om lokale zaken op te lossen en doortastendheid om zaken voor elkaar te krijgen.  
 
Met gepaste trots stellen we dan ook ons team van vaste begeleiders aan jullie voor! Let op! Deze groep is samen goed voor meer dan 330 visreizen aan ervaring. 
 
John Smit : (1966) Gevist in 47 landen en 50 + visreizen
 
Zijn moeder beweert dat hij al naar de sloot kroop voordat hij kon lopen. Om naar de vissen te kijken. En die passie is altijd gebleven. Of het nu in Nederland is of in het buitenland, John weet uit te zoeken wat er te vangen valt en dat lukt meestal aardig. En het liefst de grootsten van een soort! Snoek, snoekbaars, baars, meerval etc. in Nederland. En in het buitenland een lange reeks van vissen waaronder arapaima, alligator gar, rooster fish, diverse haaiensoorten, tonijnen, cubera snappers, etc. etc. Zijn lijst van geviste landen staat momenteel al op 47 en is groeiende. 
John vindt het leuk om kennis te delen en dat is ook de feedback van degenen die met hem gereisd hebben. Al jaren schrijft hij artikelen voor het Nederlandse hengelsportmagazine BEET, was een van de oprichters van het Dutchanglers online platform, was een van de organisatoren van een van de grootste hengelsportwedstrijden in Europa (Luremasters) en heeft al diverse groepsreizen en festivals van Visreis.nl begeleid. John is nu als Operations Manager van Worldsbestfishingtrips verbonden aan Visreis.nl en in die rol coördinator van de internationale groepsreizen. 
 
Tom Sintobin : (1974) Gevist in 40 + landen en 50 + visreizen
 
Tom vist al 45 jaar zeer gedreven op alles wat vinnen en kieuwen heeft en geniet met volle teugen van elk moment aan de waterkant. Als hengelsportjournalist schreef hij al meer dan 100 artikelen voor zowel nationale als internationale visbladen en websites, en hij is momenteel een van de hoofdredacteuren van Beet-magazine. Hij is erg vakkundig in zijn visserij, waarbij hij er 9 van de 10 keer in slaagt om een groot exemplaar van zijn targetvis te vangen. Hij leest zich altijd zeer goed in, heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland en kan zich als geen ander inleven in de wereld van een vis. Zijn top drie van mooie visreizen: Tom vind alle visserijen mooi, maar tot zijn meest gekoesterde herinneringen behoren toch het werpend vissen op Nijlbaars in Oeganda, het driften op heilbot boven de Poolcirkel en het vliegvissen op wilde bruine forel in de Pyreneeën. 
 
Hendrik- Jan Verheij : (1975) Gevist in 30 + landen en 40 + visreizen
 
Hendrik-Jan vist al van jongs af aan op alles wat zwemt en is een echte gedreven allrounder die overal en altijd zijn vissen weet te vangen gebruikmakend van de meest uiteenlopende technieken. De laatste 15 jaar ligt voor hem persoonlijk de nadruk op het vangen van de iconische zoetwatervissen zoals arapaima, goliath tigerfish, piraiba en yellow cheeck. Naast al dat geweld kan Hendrik-Jan ook nog geweldig genieten van het vissen in landen als Noorwegen, Frankrijk en het eigen Nederland op soorten als meerval, karper, snoek, snoekbaars, baars en roofblei.
 
Volkmar Strikkers : (1987) Gevist in 25 + landen en 20 + visreizen
  
Roofvisser, kunstaas enthousiasteling, techneut, kennisbank. Bij Volkmar kan je terecht voor informatie over visserijen in alle windstreken. Verknocht aan de tropische zoutwater visserij; popperen, jiggen, vliegvissen, maar ook voor andere actieve visserijen draait hij zijn hand niet om. Met zijn ervaring als begeleider en gids op is hij op iedere uitdagende locatie in staat om van elke visreis een memorabel avontuur te maken. 
 
Nathalie van den Berg : (1977) Gevist in 10 + landen en 15 + visreizen.
 
Nathalie vist al jaren en heeft ook al meerdere visreizen naar onder meer Noorwegen, Kaap Verdië, Ierland, Engeland, België, Griekenland, Spanje etc  ondernomen. Met deze ervaring is het ook niet verwonderlijk dat ze 5 seizoenen mede een vis TV programma (De Visvrouwen) heeft gepresenteerd op de Nederlandse televisie. Ze is vaste auteur voor BEET en het AHV Vissen magazine en is regelmatig te vinden als speciale gast bij lokale en nationale vis-evenementen. Sinds juni 2022 is ze in dienst bij Visreis.nl als office manager en regelt ze op de achtergrond alle zaken die te maken hebben met de geboekte visreizen van de gasten. Nathalie is de ideale combinatie van enthousiasme en kennis voor wat betreft vissen en de uitvoering van jouw visreis.
 
Lars Nieuwenhoff : (1967) Gevist in 25 + landen en 60 + visreizen
 
Broer van Joris Nieuwenhoff en sinds de start van Visreis.nl betrokken als vismaat,  gids en klankbord. Verslaafd aan actieve visserij; op groot wild met de popper, en met shad en fireball op heilbot. Maar ook wadend vissen op zeeforel, of struinend op snoek, of roofblei. Lars vist het liefst in zo extreem mogelijke omstandigheden, schuwt het experiment niet en houdt van ‘vernieuwing van ons spelletje’.  Daarnaast vindt hij het schitterend om de klant te helpen en de vis van zijn of haar leven te zien vangen.
 
Joris Nieuwenhoff: (1970) Gevist in 49 landen en 100 + visreizen
 
Directeur van Visreis.nl en Worldsbestfishingtrips. Geïnspireerd door zijn grootvader vist hij al vanaf zijn 4e jaar samen met zijn broer Lars. Ondertussen heeft hij alle wereldzeeën bevist en zijn alle soorten visserij voorbij gekomen. Vliegvissen, strandvissen, popperen, jiggen, roofvissen, bootvissen in Noorwegen, India, Costa Rica enzovoorts. Joris is de drijvende kracht achter het bedrijf en heeft veel tijd en energie gestoken in de groei en ontwikkeling ervan. Dat heeft er toe geleid dat Visreis.nl en Worldsbestfishingtrips zijn uitgegroeid tot toonaangevende visreisbureaus en heel veel blije en terugkerende gasten. 
 
 
Naast deze groep van vaste begeleiders werken we voor bepaalde groepsreizen ook met andere begeleiders. Soms zijn dat medewerkers van de hengelsportzaak waar we een groepsreis voor organiseren maar soms ook andere ervaren vissers. Zo hebben Martijn Dekkers, Rob Verhagen, Carl Greve. Joshua Renooij, Jeroen Hoving, Dennis Rademaker, Yoni Huberts en anderen ook al groepsreizen voor ons begeleid.  Ook zij zijn zeer ervaren qua visserij en begeleiding van groepsreizen.