Middvik

Zuid Noorwegen met ruime boot en woning

Middvik

Zuid Noorwegen met ruime boot en woning

 

In een kleine baai op het noordelijke gedeelte van het eiland Karmøy ligt dit idyllische viscamp. De regio biedt schitterende natuur en een schat aan goede visstekken. Het viscamp ligt erg beschut en biedt daarmee ook in mindere weersomstandigheden goede mogelijkheden om toch te kunnen vissen. De onderwaterstructuren zijn zeer divers en meer naar de open zee is de Urter eilanden groep een mooie uitvalsplek om te vissen. Rondom  deze en ook de vele andere eilanden wemelt het van de drop offs en onderwaterbergen. Tijdens de sterke eb- en vloed stromen zijn dit dan ook de plekken waar de grote exemplaren zich schuil houden om de kleine exemplaren. De Kvaløyfjord biedt een onophoudend scala aan afwisseling en potentiële visstekken.

 

Direct in de huisfjord voor de deur zijn al veel verschillende stekken. Er zijn meerdere zandbanken zodat ook de platvisliefhebber hier terecht kan. Maar ook de eilandjes zelf bieden beschutting voor pollak, koolvis, schelvis, kabeljauw, wijting, zeewolf, zeeduivel, leng, heilbot, doornhaai etc. De keuze is reuze zullen we maar zeggen. Het is dus mogelijk om op deze locatie zeer afwisselend te vissen. Natuurlijk aas vs kunstaas en lichte spinhengel vs 30 lbs boothengel en alles wat er tussen zit. Waar wacht je nog op? Leg vast die visreis en je gaat een heerlijke visreis tegemoet.

 

Het viscamp bestaat uit 8 grote en comfortabele woningen welke allen geschikt zijn voor maximaal 10 personen. Op de 2e etage zijn 4 slaapkamers. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed. Het totale woonoppervlak van de woningen bedragen 114 m2. Verder zijn er twee badkamers elk met een wc en de grootste badkamer heeft een bad met whirlpool en er is een sauna aanwezig.

 

De woonkamer is rond de 40 m2 en bieden ruimte aan een ruime bank, eethoek en een volledig ingerichte keuken. Daarin vindt je magnetron, oven, fornuis, vaatwasser, toaster, koelkast, vriezer en de woonkamer heeft een TV en stereo installatie. Internet is vanzelfsprekend ook aanwezig.

 

De woningen zijn netjes en goed onderhouden en laten weinig tot niets te wensen over. Hier kun je perfect een of meerdere weken verblijven zonder iets te kort te komen. We adviseren voor het meest comfortabele verblijf een groepsgrootte van 8 per woning. De eigenaren Marianne en Magne zijn zeer gastvrij en zullen er alles aan doen om je visreis tot een succes te maken. De persoonlijke begeleiding is een van de vele pluspunten die regelmatig worden terug gekoppeld door eerdere gasten.

 

Deze locatie is door zijn opzet ook geschikt voor grotere groepen of families. Indien gewenst is er ook een aparte ruimte voor hen beschikbaar voor privé bijeenkomsten. Voor gezamenlijk gebruik staat hier een fileertafel ter beschikking als ook een wasmachine, droger en rookoven. Er is een afstelruimte voor vismateriaal als ook een eigen vriezer van 300 L per woning.<

 

De visboten zijn met 22 voet (7,3 meter) erg ruim. Ze zijn geschikt om tot 6 personen mee te vissen. Door de hoge reling is het ook een veilige en zeer stabiele boot. De betrouwbare diesel is krachtig genoeg om je op de gewenste locaties te krijgen en daarnaast is hij ook nog eens erg zuinig. Door de breedte zijn ze ook zeer geschikt om de open zee op te gaan. De boten zijn uitgerust met stuurconsole en fishfinder en hebben goede vaareigenschappen waarmee ze door iedereen makkelijk te bedienen zijn. Let op er is geen GPS maar dat kan je met een app op de telefoon eenvoudig eenvoudig omzeilen.

 

 

 

Prijs per huis per week in € 

                   pers       1.1 – 3.4 + 11.9 – 31.12       3.4 – 5.6  + 31.7 – 11.09         5.6 – 31-7

Middvik        8                  1200,-                                     1309,-                               1519,-

                    9                   1286,-                                     1395,-                              1605,-

                   10                  1372,-                                     1481,-                              1691,-

Visboot 22 voet, 20 PK diesel   Max 6            674,- 

Bedlinnen en handdoek per persoon                 25,- 

Elektra kostprijs ter plaatse naar verbruik

 

 

In de prijs inbegrepen zijn de kosten voor water, verwarming en eindschoonmaak.

De wisseldag is in principe vrijdag of zaterdag bij wijze van uitzondering en op aanvraag.

De boodschappen kunnen worden gedaan in het 3 km verderop gelegen Våge.

Bekijk de ligging op de kaart

Bekijk de diepte op de kaart