Havfiske, Zutphen

Havfiske is al jaren een begrip onder de vissers voor de gerichte zeevisserij in Noorwegen, IJsland en Denemarken. John Shut heeft het bedrijf begin 2019 overgenomen van Eddy Mares. John vist al 24 jaar in Noorwegen. Ooit begonnen in Denemarken. Daarna van Zuid naar Noord opgetrokken waarvan de laatste 6 jaar op Soroya. Hierdoor kan hij de klanten dan ook perfect adviseren. Voor de visserij in Noorwegen op grote kabeljauw, heilbot enz. ben je hier aan het juiste adres. John heeft zelf ook al veel en grote vissen gevangen in onder meer Sørøya en dus weet hij heel goed waar hij het over heeft als je advies aan hem vraagt!

In het assortiment vindt je onder meer producten van Dieter Eisele, Sølvkroken, Søvik, Jigging Master, Hogy, Balzer, Savage Gear, Van Staal, Kinetic, Westin, Fin-Nor, Berkley en Penn. Door de ruime ervaring, beschikt John over de allerbeste vismaterialen voor veel landen, wateren en omstandigheden. De meeste pilkers van Dieter Eisele en Sølvkroken zijn hier op voorraad. Kijk vooral ook eens rond in de webshop of kom persoonlijk langs in de hengelsport speciaalzaak in Zutphen waar men je graag persoonlijk (en ook op afspraak) van dienst is.

Naast het ‘terminal tackle’ als shads, pilkers, onderlijnen, etc kan je hier ook de juiste hengels, molens en dyneema vinden. Je wordt er hartelijk ontvangen en de winkel heeft een bijzonder compleet assortiment. Voor alle visserij in Noorwegen en IJsland ben je hier op de juiste plek. Zutphen is niet om de hoek maar de moeite van een rit zeker waard.

 

Havfiske Nederland

Kruisstraat 4

7205 BH ZUTPHEN

Nederland

Tel. +31 (0) 6 3013 1897

www.havfiskeshop.nl

 

van 1 maart tm 31 augustus

Maandag : op afspraak

Din- Vrij    : 9:30 – 17:30 uur

Zaterdag   : 12.00 – 17:00 uur

Zondag      : gesloten

 

Van 1 september tm 28 februari

Maa – Don : op afspraak

Vrijdag       : 9:30 – 17:30 uur

Zaterdag    : op afspraak

Zondag      : gesloten

Buiten openingstijden graag op afspraak!