Arctic Hammerfest

Topklasse, -locatie, -verblijf en -visserij naast Soroya

Arctic Hammerfest

Topklasse, -locatie, -verblijf en -visserij naast Soroya
 
Deze lodge biedt een compleet nieuw concept voor visreizen. Hier verblijf je midden in het stadje Hammerfest met zijn typische arctische charme op slechts twee kilometer van het vliegveld. In tegenstelling tot de meeste bestemmingen verblijf je op slechts 5 minuten van het centrum van Hammerfest in een ultramoderne complex met een eigen haven en met uitzicht direct op zee. 
 
Een van de unieke kenmerken van deze locatie zijn de boten. Met 26 voet, extra breed en 200 PK en een cabine is dit de ultieme visboot en de grootste en beste die in heel Noorwegen verkrijgbaar is. Hiermee kan je verder en op onbeviste stekken komen. Neem bijvoorbeeld de toplocatie aan de noordkant van het eiland Soroya. Een uitgestrekt gebied van meer dan 600 km2 met dieptes van 20 tot 30 meter waar het werkelijk wemelt van de heilbotten. Dit is de ultieme heilbotstek waar we als vissers van dromen. Met deze boten ben je in slechts 30 minuten aan de rand van deze superspot. 
 
Of je vaart in nog geen 45 minuten naar het eiland Rolvsoya waar er ook een grote hoeveelheid visstekken zijn. En als het weer minder gunstig is vaar je de Soroyasundet in waar zich ook heel veel stekken, stromingen etc bevinden waar je ook geweldig kan vissen.
 
Deze locatie zet de nieuwe en hoogste standaard voor een visreis naar Noorwegen. Het is niet de goedkoopste, maar het biedt de beste visserij, boten en accommodatie met de kortst denkbare transfer vanaf het vliegveld. Bovendien is er een overdekte fileerruimte dicht bij de boten en kan je er ook vismateriaal huren.
 
Restaurant Bølgen ligt direct naast de Lodge, waar je kan genieten van topkwaliteit maaltijden. Het startpunt voor het vissen kan niet beter zijn, als het weer het toelaat heb je de mogelijkheid om te vissen op de beste visstekken buiten Sørøya, Rolvsøya of de Sørøyasundet met zijn ontelbare heilbot-, kabeljauw- en koolvisstekken. 
 
 
Deze locatie heeft twee verschillende appartementen te huur.  
 
  1. Sealodge Superior (4 stuks)
  2. Lodge Deluxe (4 stuks) 
 
Verblijf in moderne appartementen met de zee voor de deur. De appartementen zijn van een hoge standaard met een volledig uitgeruste keuken en slaapgelegenheid voor 5 personen. 
 
In de superior versie is er een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en slaapkamer met een stapelbed, een andere slaapmogelijkheid is in de woonkamer met een slaapbank. Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken met onder meer  waterkoker, magnetron, vaatwasser, wasmachine, TV en een aparte badkamer. Het woonoppervlak van dit appartement is 40 m2. 
 
In de deluxe versie is er een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op de eerste verdieping en nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op de tweede verdieping. Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken met onder meer  waterkoker, magnetron, vaatwasser, wasmachine, TV, een zolderkamer en een aparte badkamer. Het woonoppervlak van dit appartement is 56 m2.
 
Een extra slaapmogelijkheid is in de woonkamer in de vorm van een slaapbank. De appartementen zijn gelegen aan de privé-haven van de appartementen met een royale kade en een drijvend dok. Elk van de appartementen heeft een terras van waaruit u kunt genieten van het panoramische uitzicht op de Noorse Zee.
 
Alle beddengoed, handdoeken, water, elektriciteit en eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.
 
Deze locatie biedt 5 boten. Deze boten zijn van het hoogst denkbare niveau met 26 voet ( 8 meter) en worden aangedreven met 200 PK Suzuki buitenboordmotoren. State of the art GPS en visvinders met één druk op de knop. En dat alles in een zeer comfortabele en verwarmde cabine waar gemakkelijk 5 personen kunnen zitten. Deze Kaasboll 750 C boten hebben een hoge reling die het vissen veilig maakt en het biedt veel ruimte waar 5 personen comfortabel kunnen vissen. 
 
De boten zijn stabiel en bieden geweldige vaareigenschappen. Ze brengen je gemakkelijk naar bijvoorbeeld het noordelijke deel van Soroya. Ook als het weer minder gunstig is bieden ze prima beschutting en een veilige vaart. Deze boten zijn moenteel de grootste in heel Noorwegen die te vinden zijn. Dus waar wacht je nog op en boek deze droomlocatie met deze droomboten.
 
De gemakkelijkste manier om deze locatie te bereiken is om naar Hammerfest te vliegen, je op te laten halen van het vliegveld en 5 minuten later in te checken in je premium appartement. Makkelijker dan dit wordt het niet.
 
Laten ons weten wanneer je wilt gaan en we zijn je graag van dienst.
 
 
Prijzen                                              2024
   
Sealodge Superior                            2450
Lodge Deluxe                                    2650
Extra per persoon meer dan 4            150
Kaasbøll kajuit boot 26ft/200 hp        1900
   
Prijzen in euro per week inclusief kosten voor water, elektra en eindschoonmaak  

Bekijk de ligging op de kaart

Bekijk de diepte op de kaart