Vishakenshop

 

 

Op de webshop www.vishakenshop.nl worden werelds sterkste en scherpste vishaken, van het merk BKK, verkocht. BKK voluit Black King Kong Fishing tackle bestaat al meer dan 100 jaar en heeft met het ontwikkelen van vishaken nooit stil gestaan. Als wereldreiziger wilt u toch ook alleen het beste mee in de reisviskoffer, die tot uw standaarduitrusting behoort, bij welke (vis)vakantie dan ook? U moet er toch niet aan denken dat je de “once in a lifetime” vis verspeelt door een gebroken of een uitgerekte haak. De prijs-, kwaliteitverhouding is dan ook zeer gunstig en hoe meer u besteld hoe hoger de korting, die kan oplopen tot wel 20%.

 

Wij zijn een webshop, maar als u toch liever eerst de haken wilt bezichtigen bent u op afspraak welkom in de Middenbeemster. We hebben hier een uitgebreid assortiment BKK-vishaken op voorraad en tentoongesteld. Twijfel niet, een BKK haak helpt u aan die prachtvis voor in uw fotoboek!

 

Insulindeweg 19
1462 MJ Middenbeemster
Tel: 0299 68 38 14 (vragen naar Mark)

 

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar van 09:00 t/m 16:00