Vis Fileren

 

Visreis.nl en Visling.nl wensen u een fijne visvakantie.

 

Heeft u zo’n geweldige visvakantie geboekt bij Visreis.nl? Dan heeft u het spannende vooruitzicht op het vangen van hele mooie vissen in een prachtige omgeving. Nergens zoveel kans op dikke kabeljauwen, Formule 1 koolvissen en polakken en enorme heilbotten als bijvoorbeeld in Noorwegen. Dikke kans dat u een deel van uw eigen gevangen vissen mee wilt nemen. U bent vast al begonnen aan de voorbereiding van uw visvakantie. Welke hengels gaan mee? Stevige spinhengels, of toch ook wat zwaarder materiaal. Molens, reels en allerlei kunstaas. Een zeekaart van de locatie waar u gaat vissen. Het hoort allemaal bij de voorpret en een goede voorbereiding.

 

Visreis.nl en Visling.nl willen u graag verder ondersteunen bij uw voorbereidingen en de mogelijkheid te bieden om te leren hoe u uw vangst het beste verzorgt en fileert, zodat u de beste kwaliteit vis mee naar huis kunt nemen. Speciaal voor vissers, die hun visreis hebben geboekt bij Visreis.nl bieden we 10% korting op alle workshops van www.visling.nl en 10% korting op alle fileermaterialen van www.visfileermessen.nl aangeschaft tijdens de workshops.

 

Op een unieke locatie vlakbij de visafslag van IJmuiden, verzorgt Visling op zaterdagavonden gezellige en leerzame workshops. Deze locatie is overdag in gebruik als groothandel, fileerderij en vismarkt. De workshops starten om 19:30 uur met koffie/thee en iets lekkers.

 

Na een duidelijke demonstratie en instructie gaat u zelf aan de slag met dagverse vis aan de fileertafel. Fileren doen we met materiaal van Visling, maar u mag ook uw eigen messen meenemen (slijpen we die meteen voor u) Tijdens de workshop ervaart u veel persoonlijke begeleiding door meerdere fileerders. Halverwege de avond nemen we pauze met een drankje erbij en gaan we filets bakken en eten. Natuurlijk krijgt u ook veel uitleg over de vis, kwaliteitskenmerken, houdbaarheid en bewaartips, bereidingen, maar ook over vangtechnieken.

 

Daar kunt u mee thuis komen: u krijgt uw eigen gefileerde vis vacuüm en in porties mee. Het is dus handig een koeltas, of kleine koelbox mee te nemen.

 

Goed fileermateriaal hoort ook bij de voorbereiding. Nuttige informatie vindt u op de webwinkel www.visfileermessen.nl. Wellicht handig om eerst een kijkje te nemen en vervolgens de materialen aan te schaffen tijdens een workshop. Zo maakt u gebruik van de korting van 10% en betaald u geen verzendkosten.

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan één van de workshops? Maak dan een keuze uit één van de workshops (zie www.visling.nl). Vervolgens neemt u contact op met John Willems. (Komt u met meer dan 12 personen (max. 16) dan kunnen we samen met u een workshop inplannen). John is de man achter Visling en uw gastheer tijdens de workshops. Hij heeft een dijk aan fileerervaring als ondernemer en docent in de vissector. Daarnaast is John een gepassioneerd sportvisser en bekend als auteur van de rubriek "Panvisser" en diverse visreportages/blogs voor het blad Zeehengelsport.

 

Aanmelden voor de workshops is eenvoudig: stuur een mail naar info@visling.nl. Vermeld in de mail uw naam, mobiele nummer, de door u geboekte locatie bij Visreis.nl, periode, groepsnaam en aantal personen die gaan deelnemen aan de workshop.

 

John en het team Visling staan garant voor een succesvolle en gezellige avond. Wij wensen u alvast veel voorpret, een goede voorbereiding en ontzetten veel plezier tijdens uw visreis.

 

Klik HIER voor de handige brochure.

 

Joris Nieuwenhoff en John Willems