Women only week Noorwegen sep 26

Voor vissende vrouwen

Women only week Noorwegen sep 26

Voor vissende vrouwen
 
In september 2026 organiseren wij de 

WOMEN ONLY WEEK NOORWEGEN

 

Van woensdag 9 tm 16 september 2026

Minimaal 13 en maximaal 19 deelnemers
 
Inschrijven is mogelijk tot 1 juni 2026 maar vol = vol.
 
Deze visreis bestaat uit:
 • Een eerste online bijeenkomst waarin we alle details van dit avontuur gaan doorspreken
 • Groepsbegeleiding door Nathalie van den Berg van "Vis TV"
 • 6 volle dagen vissen
 • Retourtransfer Bodo naar Saltstraumen
 • Verblijf in 8 of 4 persoons woning met allemaal tweepersoons slaapkamers
 • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
 • Boten, Kvaerno 20 voet 80 PK 4 takt motor en GPS / fishfinder met max 4 vissers per boot
 • Afsluitend gezamenlijk diner
 • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer
De kosten van deze reis bedragen € 1.125,-  per persoon, exclusief vlucht, boekingskosten van € 30,- en reisgarantie a € 9,- pp
 
Bijkomende kosten zijn brandstof voor de boot, eigen verzorging en drankjes tijdens het afscheidsdiner. Je kan individueel, per koppel of meer personen inschrijven.
 
Zo hebben de "mannen" van Visreis.nl hier eerder al gevist:
 

 
Klik HIER om je kosteloze en vrijblijvende offerte aan te vragen.
 
Deze toplocatie waar we gaan vissen deze week ligt direct aan de beroemde Saltstraumen. ’s Werelds grootste en hardst stromende getijdestroom. De Saltstraumen zorgt voor een immense getijde stroom waardoor zich op deze geliefde locatie onder water een waar banket aandient voor de aanwezige jagers. Ze hangen in de stroom en wachten rustig af tot een er een geschikte maaltje voorbij komt en slaan dan genadeloos toe. Hier verzamelt zich dus altijd vis! Kabeljauw, koolvis en heilbot zijn de voornaamste rovers op deze plek maar we mogen ook rekenen op roodbaars, zeewolf, schelvis op andere stekken in de buurt. Je zult het hier allemaal vinden.
 
Vanuit het oogpunt van de visserij biedt deze regio zeer goede voorwaarden voor succes. De afwisselende natuurlijke bodemstructuur blijft ook onder water behouden en biedt dus topstekken om  te vissen. Een ander belangrijk gegeven is dat deze locatie pook zeer beschut ligt in de fjord. Dus ook bij slecht weer kunnen we hier vrijwel altijd vissen!
 
Naast de Saltstraumen zelf zijn er verschillende stekken zoals Oddgrunnen, Kjerkgrunnen, Gronholmen en de grote hoeveelheid kleine eilanden die direct voor de kust liggen en op slechts 15 tot 30 minuten varen te bereiken zijn. Direct naast de eilanden liggen onmetelijke dieptes tot wel 500 meter op slechts enkele honderden meters. De structuurverschillen rondom deze locatie zijn extreem en groter dan op de gemiddelde locatie. Vandaar dat hier onder water ook een weelderige flora en fauna leeft. Het voedselaanbod is immens en de stroming voert iedere dag weer nieuwe voeding en dus ook nieuwe rovers mee.
 
Let op de foto's van vissende vrouwen op deze webpagina zijn niet per definitie op deze locatie genomen maar dienen om een goede indruk te krijgen! Lees HIER het verslag in BEET magazine november 2023

 

We hebben hier in Saltstraumen de beschikking over een aantal mooie woningen die allen vlak bij het prachtige water én dus ook bij onze boten liggen!  De woningen zijn allen voorzien van gratis draadloos internet en bieden veel comfort. De keukens zijn volledig ingericht met koffiezetter, fornuis, waterkoker, vaatwasser, koelkast, borden, bestek etc.  Tevens is er een aparte vriezer voor vis bij iedere woning als ook een afstelruimte voor vispakken en schoeisel en fileerplaats met stromend water. 

De door ons gereserveerde woningen zijn:

 • 1 nieuwe appartementen voor 4 personen; 50m2. 2 slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden, woonkamer, keuken en een douche/toilet combi.
 • 2 grote, nieuwe appartementen, met zeezicht, voor max 8 personen; 100m2. 4 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, woonkamer en een douche / toilet combi, keuken

De woningen zjn comfortabel en voldoen in alle opzichten aan de moderne eisen van de vissende vrouw. Voor de liefhebber is het ook mogelijk om na een dag vissen tegen meerprijs gebruik te maken van 1 van de prive sauna's met uitzicht op de Saltstraumen. 

De lokale supermarkt ligt op 10 a 15 minuten lopen en biedt een ruim assortiment. Hier kan je alles vinden wat je nodig hebt voor een week vissen. Tegelijkertijd stopt de bus tijdens de transfer van de luchthaven naar de locatie ook al een keer bij de supermarkt zodat je direct voor de eerste 2 a 3 dagen de boodschappen kan doen.

 

 

 
Qua boten maken we gebruik van 20 voet aluminium boten met 80 PK motor. Alle boten zijn standaard uitgerust met fishfinder en GPS plotter, zeekaart, peddels, zwemvesten en 10 hengelhouders. Het tanken voor de boten vindt plaats in het viscamp zelf en is na afloop van de visreis eenvoudig per credit card of pin af te rekenen.

Deze boten laten niets te wensen over en bieden een hoge mate van vaarcomfort en de 80 PK biedt voldoende kracht om snel en comfortabel op de gewenste visstek te geraken. Er wordt gevist met maximaal 4 personen per boot. De boten liggen direct aan een van de drie steigers voor het viscamp op maximaal 150 meter lopen.
 
Voor deze reis is een boothengel van 20/30 lbs noodzakelijk. Mocht je die nou zelf niet in bezit hebben, dan is er alsnog niks aan de hand! Je kan namelijk bij ons een complete set (hengel, molen, lijn) huren tegen een speciaal WOW-actietarief voor € 50,- per hengelset. Naast de boothengel is ook een lichtere hengel tot  150 gram werpgewicht gewenst om ook lichter te kunnen vissen. Mocht je hier niet over beschikken bieden we deze ook aan tegen het speciale WOW tarief van € 50,- per hengelset (molen, hengel en lijn). Mocht je beide type hengelsets niet hebben bieden we deze aan voor het speciale tarief van € 90,- voor beide sets samen. We kunnen dit in totaal voor rond de 8 personen verzorgen. Mocht je dit wensen geef dat dan direct bij je aanvraag voor een offerte aan!
 
Terminal tackle zoals pilkers, shads, onderlijnen etc dien je als deelnemer zelf te verzorgen. Dit gaan we tijdens de centrale bijeenkomst uitgebreid bespreken zodat je compleet op de hoogte bent van alle noodzakelijkheden.
 
 
We vertrekken op woensdag 9 september 2026 vanaf Schiphol met SAS naar Oslo en van daaruit direct door naar Bodo. Daarbij heeft iedere reiziger recht op 2 x 23 kilo bagage en 8 kilo handbagage. De kosten voor de vlucht zijn additioneel en hoe eerder je je vluchten boekt, hoe voordeliger ze zijn!
 

 
In Bodo staat de bus op ons te wachten en die zet ons, na een ongeveer 30 minuten durende rit door de indrukwekkende omgeving, af bij onze mooie locatie in Saltstraumen. We verblijven een week in dit perfecte en knusse complex en je vist 6 volle dagen met maximaal 4 vissers per boot. Voor het doen van onze benodigde boodschappen is er een supermarkt met een prima assortiment op loopafstand (ongeveer 10 a 15 minuten) beschikbaar. Na afloop van deze reis ontvangen alle deelnemers een fotoboek als persoonlijke herinnering van dit geweldige en vooral bijzondere avontuur!
 
Van woensdag 9 tm 16 september 2026
Minimaal 13 en maximaal 19 deelnemers

Inschrijven is mogelijk tot 1 juni 2026 maar vol = vol.

Deze visreis bestaat uit:

 • Een eerste online bijeenkomst waarin we alle details van dit avontuur gaan doorspreken
 • Groepsbegeleiding door Nathalie van den Berg van "Vis TV"
 • 6 volle dagen vissen
 • Retourtransfer Bodo naar Saltstraumen
 • Verblijf in 8 of 4 persoons woning met allemaal tweepersoons slaapkamers
 • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
 • Boten, Kvaerno 20 voet 80 PK 4 takt motor en GPS / fishfinder met max 4 vissers per boot
 • Afsluitend gezamenlijk diner
 • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

De kosten van deze reis bedragen € 1.125,-  per persoon, exclusief vlucht, boekingskosten van € 30,- en reisgarantie a € 9,- pp

Bijkomende kosten zijn brandstof voor de boot, eigen verzorging en drankjes tijdens het afscheidsdiner. Je kan individueel, per koppel of meer personen inschrijven.

Vanzelfsprekend zijn er ook leuke prijzen te winnen voor de mooiste en voor de grootste vissen! We sluiten de visweek af in stijl met een heerlijk einddiner. Op woensdag 16 september 2025 gaan we terug naar Nederland met een rugzak vol met onvergetelijke herinneringen. Deze eerste internationale editie van de Women Only Week belooft weer een gezellige en mooie visreis te worden met deelnemers uit meerdere landen. Hoe bijzonder is dit, hier zal nog lang over nagesproken worden! Dus wacht niet te lang en zorg dat je bij er bij deze primeur bij bent:  Schrijf je in want VOL = VOL!

Klik HIER om je kostenloze en vrijblijvende offerte aan te vragen.
 
Deze reis wordt georganiseerd ism Worldesbestfishingtrips waarbij de kans bestaat dat er ook deelnemers uit andere landen mee gaan. De voertaal tijdens de reis is dan Engels. 

Bekijk de ligging op de kaart

Bekijk de diepte op de kaart