Hoe werkt het?
  • De website werkt als een reguliere webshop. Je kan verschillende locaties met behulp van de knop "favoriet" in je favorietenlijst plaatsen. Zodoende kan je ze later eenvoudig terugvinden en rustig nog eens bekijken en vergelijken. Als je klaar bent met "shoppen" vraag je vanuit de favorietenlijst de offerte aan van de door jou gewenste visreis/zen. Daarvoor vul je het formulier in en we gaan direct voor je aan de slag.

    Vervolgens ontvang je van ons een offerte per e-mail. Deze offerte kan je online bekijken en eenvoudig accorderen door onder aan de webpagina op de groene knop "Offerte accepteren" te klikken. Er komt vervolgens een geautomatiseerd bevestigingsformulier wat je dient in te vullen. Zodra dat volledig is ingevuld kan je het versturen en is de boeking bevestigd. Vervolgens start het facturatie proces en ontvang je per e-mail de eerste factuur voor de aanbetalking en automatisch 8 weken voor vertrek de restfactuur.

    Mocht de offerte niet geheel naar wens zijn kan je in de mail op de knop "Contact opnemen" klikken en aanvullende vragen stellen om de offerte naar wens aangepast te krijgen.

    Als je een account aanmaakt in het systeem (HIER) komt daar alle relevante informatie van jou visreis terecht. Zo komt er per reis alle communicatie en informatie in je eigen account terecht en kan je dat te allen tijde eenvoudig bekijken en opvragen.