Voor Vertreks
 • Ga je op visreis dan is het verstandig om een een aantal verzkeringen af te sluiten!

   

  1. Reisgarantie verzekering.

  Deze verzekering sluit je automatisch af wanneer je bij ons een pakketreis (bestaande uit meerdere onderdelen; vlucht, verblijf, boot en tranfser of huurauto) boekt. De kosten hiervoor bedragen € 15 ,- per boeking tot € 12.500,-. Per € 12.500,- wordt er € 15,- voor de reisgarantie verzekering in rekening gebracht met een maximum van € 45,- voor een boeking tot € 37.500,-. Deze reisgarantie regeling is ter bescherming van de klant en biedt bij een onverhoopt faillisement van ons. Mochten wij failliet gaan dan krijg je te allen tijde je geld terug  van je visreis. Kijk voor meer informatie hier.

   

  2. Reis- en ongevallen verzekering.

  Deze verzekering biedt bescherming tegen ongemakken als lichamelijke schade, diefstal en materiele schade TIJDENS de visreis. Dus als je je been breekt of een hengel. Dan kan je met deze verzekering daarvoor de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen. De exacte voorwaarden staan dan in de polisvoorwaarden vermeld. LET OP: Afhankelijk van je eigen zorgverzekering is deze verzekering een aanrader. Deze kan ook eventuele medische kosten dekken van behandeling in het buitenland. Er zijn namelijk nogal wat zorgverzekeringen die een (nood) behandeling in het buitenland niet of slechts gedeeltelijk vergoeden. Het is dus verstanding om op voorhand bij je eigen zorgverzekeraar na te vragen of een medische behandeling in het buitenland wordt vergoed.

   

  3. Annuleringsverzekering.

  Deze verzekering biedft bescherming tegen het ongewenst moeten annuleren van de reis. Bij ziekte van een familielid, overlijden of eigen ziekte kan de reis veelal niet doorgaan en is het afjhaneklijk van het moment van annuleren of en hoeveel geld je nog terugkrijgt. Met deze verzekering krijg je, als je voldoet aan de voorwaarden, je complete reisbedrag terug. LET OP. Deze verzekering moet zsm, maar uiterlijk 10 dagen, na het boeken van de reis worden afgesloten. Bij annuleringen hanteren wij de volgende algemene voorwaarden

   

  Je kan de laatste twee genoemde verzekeringen ook via ons afsluiten door bij het invullen van de bevestiging deze aan te vinken of eventueel op een later moment via onze website op deze webpagina zelf eenvoudiog en online af te sluiten. Hiervoor werken we samen met een van de grootste reisverzekeraars van het land De Europeesche.