Colombia Jungle Groep mrt 2020

Colombia Jungle Groep mrt 2020

 

MONSTER PEACOCKS IN DE COLOMBIAANSE JUNGLE

 

We organiseren een absolute topreis naar het mekka om te vissen in de Amazone! In Cano Bocon maak je de beste visserij van de Amazone mee. Dit is een waanzinnige en hoogwaardige expeditie die perfect georganiseerd is en je een ultieme visreis opleveren die je voor de rest van je leven niet gaat vergeten en is inclusief 6 dagen vissen! Alle plaatsen voor 2020 om te vissen in de jungle van Colombia zijn reeds volgeboekt. Wij hebben dus de laatste beschikbare plaatsen. Wees er snel bij! Eerst komt eerst maalt!

 

Programma:

7 maart 2020 vlucht Amsterdam naar Bogota

8 maart transfer van Bogota naar locatie

9 tm 14 maart 6 volle dagen vissen

15 maart transfer van locatie naar Bogota

16 maart vlucht naar Amsterdam

 

Er zijn maximaal 9 plaatsen beschikbaar en er gaat 1 persoon van Visreis.nl mee ter begeleiding.

De kosten van deze reis bedragen 3.495,- euro pp exclusief indian fee van 250 USD en exclusief vlucht Amsterdam – Bogota. Er zijn minimaal 5 vissers nodig om deze reis door te laten gaan.

 

 

 

CANO BOCON

 

Het verblijf in deze locatie midden in de jungle is alleen al een waanzinnige belevenis. Per persoon heb je een ruime tent op de bedding van de rivier. De flora en fauna is bijzonder indrukwekkend want je bevindt je onder andere tussen jaguars, tapirs, anaconda’s reuzen otters, kaaimannen, papegaaien, rivierdolfijnen en ga zo nog maar even door. Je waant je hier letterlijk in de grootste dierentuin op aarde. Alleen zijn dit allemaal echte wilde dieren.

 

Hier hebben we een jungle camp van waar we uit we verschillende visstekken bezoeken. Deze visserij is zeer divers en de soorten die hier gevangen worden zijn: pacu, meerval (verschillende soorten), matrinxa, payara, peacock, tambaqui, roodstaart meerval, jau, bicuda en nog meer soorten. De grootste peacocks zijn rond de 20 pond en je haakt er gemiddeld tussen 10 en 30 per dag met een gemiddeld gewicht tussen 12 en 20 pond. Het is al fantastisch om 1 soort met dit formaat op een vislocatie te hebben maar dan meteen zo veel maakt duidelijk waarom dit een absolute toplocatie met dito visserij is. 


Dag 1: Dag 1: aankomst in Bogota waar je wordt opgehaald van de luchthaven en naar het Marriot Courtyard Hotel wordt gebracht waar je nog een keer kan genieten van een goede nachtrust, wifi en de stad zelf en verblijft op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.


Dag 2: De chauffeur komt ons vroeg ophalen en we vliegen van Bogota naar Puerto Inirida en daarna een 5 uur durende boottocht op de rivier naar de locatie. Deze reis gaat door de prachtige natuur van Colombia is een belevenis op zich met bergdorpjes, bossen, valleien etc.  Je komt hier in de avond rond 20 uur aan en dan heb je de tijd om je tent in te richten en je klaar te maken voor de eerste visdag.


Vervolgens vis je 6 volle dagen. Iedere ochtend wordt er om 6 uur het ontbijt geserveerd waarna je met de nieuwe Tracker boats met 30 pk motoren de hele dag op pad gaat met 2 vissers en 1 Spaans sprekende gids per boot. De boten zijn ruim met 5 meter lengte en bieden meer dan genoeg ruimte om relaxed te vissen.


De laatste dag: Uitgaande van 6 volle dagen vissen is dit dag 9 en wordt ook nu het ontbijt om 6 uur geserveerd waarna de reis terug begint naar Bogota. Daar heb je nog eenmaal een overnachting in het hotel om de volgende dag naar de luchthaven gebracht te worden en je vlucht naar huis te pakken en je indrukwekkende visreis af te sluiten.

 

 

Je verblijft midden in de jungle in een prima viskamp. Het is opgezet met zowel de natuur als comfort in gedachten. Het zijn moderne tenten op de bedding van de rivier. wassen doen we in de rivier. Het diner wordt ’s avonds om 19 uur geserveerd en daarna kan je aan de bar nog genieten van een heerlijk drankje voordat je weer je bed in ploft om de volgende ochtend weer bijtijds te kunnen starten met vissen.

 

De locatie ligt in een afgelegen gebied waar geen andere viskampen zijn. Iedere avond is er stroom geregeld tussen 00.00 en 01.00 uur om camera’s en andere materialen op te laden. Er zijn tevens douches , goede maaltijden en een plek om gezamenlijk te verblijven na een enerverende dag vissen!

 

Je vist vanuit Tracker platbodem boten met 30 pk motoren met 2 vissers en 1 Spaans sprekende gids per boot. De boten zijn zeer met 5 meter lengte comfortabel en bieden meer dan genoeg ruimte om relaxed te vissen. Ze zijn snel en wendbaar en brengen je snel opde plek van bestemming.

 

Qua materiaal is het devies niet te licht van een 20 lbs peacock is serioeus geweld. Gebnruik 20 kilo dyneema lijnen op een stevige baitcaster reel en dito stugge en niet te lange jerkbaithengel van 50 tot 100 gram. Fluo carbon onderlijn er op van zeker 60 lbs en het geheel is compleet. Topwater pluggen, poppers, spinners, jerkbaits en streamers die tegen een stootje kunnen zijn het aangewezen kunstaas.   

 

De visserij in dit kamp vindt plaats van begin oktober tm april. Dit is de droge periode waarbij de rivieren een lager waterpeil hebben dan in het regenseizoen. Het is dan niet alleen maar droog in deze periode dus een regenjas is ook op zijn plek. Schoenen om te waden, zonnebril, long sleeve shirts, viscap, Deet en het avontuur kan beginnen.

 

Je vliegt van Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Bogota en de kosten van deze vlucht ligt rond de 1100 euro per persoon. Qua bagage moet je rekening houden met het feit dat op de binnenlandse vlucht maximaal 15 kilo is toegestaan. Iedere kilo extra kost 1 USD enkele reis en is met credit card bij de incheckbalie te voldoen.

 

De prijs voor deze groepsreis is 3495 euro pp + 250 USD Indian fee op basis van 6 visdagen. Inbegrepen in deze prijs zijn:

 • airport transfer Bogota
 • hotel Bogota o.b.v. twee persoonskamer en logies + ontbijt
 • binnenlandse retourvlucht vanaf Bogota
 • verblijf beschreven visdagen in accommodatie o.b.v. volpension
 • consumptie van 6 blikjes fris / bier p.p.p.d. tijdens de vistour is inbegrepen. Extra drankjes tegen meerprijs
 • visvergunning

 

Bijkomende kosten

 • Retour ticket Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Bogota (rond de 1100,- euro pp)
 • Optioneel : huurmateriaal 150 euro voor een week voor een meerval en spin setup
 • Persoonlijke uitgaven Bogota, drankjes en maaltijden
 • Additionele (alcoholische) dranken buiten pakket
 • Fooi voor de crew
 • Bijdrage van € 15,- voor het reisgarantiefonds GGTO

Bekijk de ligging op de kaart