Wie zijn wij?

Geboren uit passie voor het vissen

Mijn naam is Joris Nieuwenhoff en ben geboren op 29 juli 1970. Als jong ventje liep ik al samen met mijn broer Lars de sloten en vijvers van Arnhem en omgeving af om te vissen op alles wat bewoog. Vanaf het moment dat we 10 jaar oud waren mochten we met onze grootvader mee de zee op. En daar is het dan ook allemaal begonnen. Daar is het vissen mij met de paplepel ingegoten.

In 1995 heb ik de Hotelschool in Den Haag afgerond. Daarna was er weer wat meer vrije tijd en heb ik samen met mijn broer het vissen weer opgepakt. Daarbij ligt de nadruk op roofvis. Iedere tweede zondag op zee achter de kabeljauw en zeebaars aan of op de meren en polders met name gericht op snoek.

In de afgelopen 30 jaar zijn we naar verschillende locaties in de wereld gereisd. Amerika, Mexico, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Zuid Engeland, Kaap Verdië, etc. Deze trips heb ik iedere keer met veel plezier georganiseerd en dat verliep ook iedere keer bijzonder goed. Vandaar dat ik in 2006 besloten heb om mijn passie voor het vissen te gaan combineren met een onderdeel van mijn opleiding van weleer. Dat resulteerde in het ontstaan van VISREIS.NL.

Eind 2018 heb ik mijn reguliere baan opgezegd en vanaf dat moment werk ik full time om onze gasten een optimale viservaring te bieden in verschillende landen in de wereld. Tevens werk ik aan de verdere groei van de organsitie door nieuwe locaties te ontdekken en aan te bieden op de website.

Het vangen kan ik natuurlijk niet garanderen maar ik hecht er waarde aan dat je als klant goed geïnformeerd bent en begeleid wordt in het voorbereidingsproces. Mijn doelstelling is om bij VISREIS.NL verschillende visreizen aan te bieden en de gasten zo goed mogelijk te ondersteunen met kennis en informatie. VISREIS.NL is een plek waar iedere visser een mooie visreis kan vinden om invulling te geven aan zijn of haar passie.