Roofmeister Zweden Avontuur 2025

Sjoerd en Bo go Sweden part 3!

Roofmeister Zweden Avontuur 2025

Sjoerd en Bo go Sweden part 3!
 
Na de succesvolle groepsreizen in het najaar van 2022 en 2023 gaat deze groepsreis op herhaling maar nu in het gesloten seizoen van 2025. En wederom op verzoek van menig deelnemer en ook de mannen van Roofmeister zelf! Deze editie wordt gehouden op de locatie Ryda Gard met het grote Åsunden meer met een oppervlakte van bijna 6000 hectare en een maximale diepte van 64 meter. Door de aanwezigheid van interessante onderwaterstructuren is het optimaal voor de visserij. Je hebt hier perfecte visserij op baars, snoekbaars en snoek.
 
Wederom heb je bij deze editie de kans om actief bij te dragen aan een indrukwekkende videoproductie. Meet, greet & fish met hoofdredacteur Sjoerd Beljaars en filmmaker Bo Staartjes. Zij staan klaar om hun expertise en know-how met jou te delen. Ga met ze mee naar Ryda Gard in Zweden voor een onvergetelijk roofvisavontuur! 
                                                   
 
ZWEDEN AVONTUUR 2025
 
SJOERD EN BO GO SWEDEN! PART 3
 
Ryda Gard 12 tm 19 mei 2025
 
Heb jij zin om mee te gaan met een compleet verzorgde visreis om te vissen op snoek, baars en snoekbaars? "Join dan the club!" Sjoerd en Bo zijn goed in vissen en content maken en laten de organisatie van deze schitterende visreis evenals de voorgaande jaren, over aan Visreis.nl zodat het wederom tot in de puntjes verzorgd is. 
 
Bestemming is Ryda Gard in Zuid-Zweden. Deze toplocatie beschikt over alle faciliteiten om deze week onvergetelijk te maken. Het is een compleet pakket geworden en je hoeft alleen maar naar de locatie te rijden en je hengels mee te nemen en wat geld. Dan komt het helemaal goed. Met dit pakket ben je volledig ontzorgd en rest je niets anders dan te vissen! Er is in totaal plaats voor maximaal 28 deelnemers en om het door te laten gaan hebben we er 20 nodig.
 • Kennismakings- en informatie bijeenkomst centraal in Nederland Q1 2025
 • Vol pension van zaterdag 12 mei 2025 met diner tm zaterdag 19 mei 2025 het ontbijt, exclusief dranken 
 • Gedeelde woningen en met 2 vissers per boot
 • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
 • Lokale visvergunning inbegrepen
 • Mooie prijzen te winnen van Abu Garcia en Berkley
 • The one and only Roofmeister viscap voor elke deelnemer
 • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer
Deze reis is beschikbaar vanaf € 1395,- per persoon exclusief boekingskosten en reisgarantie
Voor deelnemers met een eigen boot maken we graag een offerte op maat!
 
Bijkomende kosten: eigen vervoer 
 
Zo ging het er in 2022 aan toe in Dragso.

Minimaal 20 en maximaal 28 deelnemers.

Klik HIER om je direct aan te melden of extra informatie aan te vragen.
 

Sjoerd en Bo het lokale aanspreekpunt ter plaatse voor alle praktische zaken. Je wordt dus compleet ontzorgd op deze visreis waar alles is voorzien. Je moet er alleen nog even zelf heen rijden met je spullen en dan vissen vangen!
 
Lees HIER de verslagen van de vorige editie per dag.
 
Er zijn op deze locatie 6 verschillende woningen die in totaal plaats bieden aan maximaal 30 personen. De woningen worden dus gedeeld met andere medevissers tenzij jouw groepje bestaat uit uit het aantal personen dat precies in 1 woning past. De indeling vindt uiteindelijk plaats door de organisatie.
 
“Sörgården” en “Mellangården” zijn ruim opgezette woningen met twee verdiepingen welke in de beginjaren werden gebruikt als familiewoningen. Momenteel bieden ze met respectievelijk 6 en 7 bedden voldoende ruimte voor kleine maar ook grotere groepen. Beide woningen zijn 140 m2 en hebben centrale verwarming maar tegelijkertijd is er ook een open haard in de woonkamer. Ze beschikken tevens over een eigen terras met tuinmeubilair.
 
"Storstugan" is een relatief nieuw huis en is geschikt voor 6 personen. Het is comfortabel en compleet ingericht en heeft 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Het beschikt over een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, kookeiland, koelkast met vriezer etc, centrale verwarming maar tegelijkertijd is er ook een open haard in de woonkamer. Daarnaast is er een eigen terras met tuinmeubilair en een BBQ.

“Loftstugan” en “Gäststugan” zijn oude logwoningen welke vroeger gebruikt werden als opslagruimte en stalling. Loftstugan heeft een mezzanine met 4 bedden en Gäststugan heeft twee kleine slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Ze zijn respectievelijk 45 en 50 m2.

“Lillstugan” werd oorspronkelijk gebruikt als knechten verblijf en werd in 2009 gerenoveerd en bevat nu twee slaapkamers met elk een stapelbed een gecombineerde woonkamer / keuken. Op de begane grond is tevens nog een badkamer met douche toilet en een eigen sauna.

Alle woningen hebben een eigen en volledig ingerichte keuken en zijn geschikt voor eigen verzorging. Maar op wens kan er ook ontbijt, lunch en diner in het eigen restaurant gebruikt worden. Verder zijn alle woningen voorzien van internet. En mocht je nu een keer een avond niet willen koken kan je terecht in het eigen restaurant voor een heerlijke maaltijd met lokale producten. Voorbespreken in het voor- en naseizoen is aan te bevelen. Boodschappen die nodiog zijn naast de normale maaltijdend ie ter plaatse worden geserveerd en zijn inbegrepen in de prijs, kunnen gedaan worden in het nabij gelegen Rimforsa.
 
Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om na het vissen heerlijk nog even de sauna in te duiken. De sauna bevindt zich op de begane grond van Lillstugan en is geschikt voor 6 tot 8 personen met direct ernaast douche en toilet faciliteit. het gebruik van de sauna is kosteloos.
 
In het lokale restaurant van de locatie wordt dagelijks het ontbijt en diner geserveerd. In de ochtend staat er voor alle deelnemers een ontbijtbuffet klaar met brood, broodjes, melk, koffie, thee, verschillende soorten beleg. Je komt hier niets tekort en is een perfecte oplossing oom de visdag te beginnen. Je rolt uit je bed en loopt naar het restaurant en je bent klaar om te gaan vissen. Wat wil je nog meer?
 
Tijdens het ontbijt kan je hier ook je lunchpakketten in orde maken om gedurende de dag de innerlijke mens tevreden te stellen. En na een lange dag vissen wordt in hetzelfde restaurant ook het diner geserveerd. Niet te moeilijk maar lekker, genoeg en goede kwaliteit. Schnitzel met friet en salade of karbonade met gebakken aardappelen en groente en ga zo maar door.
 
Gezellig met zijn allen eten, de ervaringen en verhalen van de dag delen en plannen voor de volgende dag maken. Het gehele programma aan maaltijden is inbegrepen vanaf zaterdagavond van aankomst tot zaterdagochtend van vertrek. Gewoon omdat dat veel handiger is dan gesjouw met allerlei boodschappen etc. dat maakt de visreis gewoon compleet en comfortabel.
 


Ryda beschikt over 10 aluminium visboten. Deze Linder 400 Sportman zijn uitgerust met 4 takt 9,9 pk motoren als ook hengelhouders. De boten zijn standaard voorzien van een waterkaart, anker en zwemvesten evenals alle benzine voor de gehele week!  Er zijn twee hengelhouders om te trollen en 4 staande houders op de boot. Een dieptemeter kan additioneel worden gehuurd voor een bedrag van € 80,- per week. Er zijn er maximaal 5 beschikbaar!

De boten zijn het beste te bevissen met 2 personen maar mag ook met 3. Men beschikt hier ook over een kleine maar gespecialiseerde hengelsportwinkel waar je eventuele zaken nog kunt aankopen.

Voor het varen met de boten is geen vaarvergunning noodzakelijk. En voor de gasten die hun eigen boot meebrengen is er plek beschikbaar aan de pier in de haven en kan men kosteloos de trailerhelling van de locatie zelf gebruiken. Aan alles wordt gedacht! Mocht je in de haven elektriciteit nodig hebben voor je boot kan dat ook tegen een kleine meerprijs geregeld worden.
Zoals bij ieder festival van Roofmeister gaat het in eerste instantie om de sfeer, de gezelligheid en het samen delen van kennis en ervaring. Maar natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen. Er komt een uitgebreide prijzentafel waarbij er hengels, molens, kunstaas en andere accessoires van Abu Garcia en Berkley te winnen zijn. Hoe je in aanmerking komt voor deze prijzen?
 • Grootste snoek
 • Grootste baars
 • Grootste snoekbaars
 • Prijs voor mooiste visfoto
 • Prijs voor de grootste pechvogel
Als je met je eigen boot hierheen komt bedraagt de minderprijs € 450,- op het totaalbedrag van de boeking en is er een plek aan de pier om je boot aan te leggen en ook het gebruik van de trailerhelling is inbegrepen. Wanneer je met je eigen boot komt en je ook wilt trollen is het noodzakelijk om een extra vergunningen voor het trollen aan te schaffen. 
 
Minimaal 20 en maximaal 28 deelnemers!
 
Klik HIER om direct je offerte aan te vragen of extra informatie aan te vragen.
 

 

Bekijk de ligging op de kaart

Bekijk de diepte op de kaart