Roofmeister Zweden Avontuur 2023

Sjoerd en Bo go Sweden part 2!

Roofmeister Zweden Avontuur 2023

Supervette groepsreis gericht op snoek met persoonlijke begeleiding!
 
Na de enorm succesvolle groepsreis van afgelopen oktober 2022 gaat deze groepsreis in 2023 op herhaling. En niet zonder reden en op veler verzoek! Want de vorige editie was met meer dan 1000 (!) snoeken een topweek. Ook voor 2023 hebben we de week met volle maan gekozen wat in theorie de beste moet zijn. Volg jij Roofmeister en ben jij benieuwd wie er achter de knoppen zitten van het grootste roofvisplatform van de Benelux? Sterker nog, wil jij actief bijdragen aan een van hun vetste videoproducties ever? Dan is dit je kans. Meet, greet & fish met hoofdredacteur Sjoerd Beljaars en filmmaker Bo Staartjes en de topvissers Jaimy Posthumus en Ronald Traas. Zij staan allemaal klaar om hun expertise en know-how met jou te delen. Ga met ze mee naar Dragso in Zweden voor een onvergetelijk snoekavontuur! 
                                
 
ZWEDEN AVONTUUR 2023
 
SJOERD EN BO GO SWEDEN! PART 2
 
AND YOU ARE INVITED!

Dragso van 28 oktober tm 4 november 2023

Heb jij zin om veel en mooie snoeken te vangen en dat all inclusive in goed gezelschap? Join dan the club! Sjoerd en Bo zijn goed in vissen en content maken en laten de organisatie van deze waanzinnige onderneming over aan vakman Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl. Geloof maar dat het dan allemaal tot in de puntjes verzorgd is. 
 
Bestemming is Dragso in Zuid-Zweden. Deze toplocatie beschikt over alle faciliteiten om deze week onvergetelijk te maken. Het is een compleet pakket geworden en je hoeft alleen maar naar de locatie te rijden en je hengels mee te nemen en wat geld. Dan komt het helemaal goed. Met dit pakket ben je volledig ontzorgd en rest je niets anders dan te vissen!
 
 
• Kennismakings- en informatie bijeenkomst centraal in Nederland eind augustus 2023
• Indien gewenst 1 dag persoonlijke begeleiding ter plaatse door Jaimy of Ronald
• Vol pension van zaterdag 28 oktober met diner tm zaterdag 4 november het ontbijt, exclusief dranken 
• Keuze uit drie type woningen en drie type boten met max 3 vissers per boot
• Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
• Mooie prijzen te winnen van Hart, BKK en Cinnetic
• The one and only Roofmeister viscap voor elke deelnemer
• Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer
• Boekingskosten zijn inbegrepen
 
Deze reis is al beschikbaar € 1045,- per persoon
 
Bijkomende kosten: eigen vervoer, eigen verzorging en benzine voor de boten 
 

Minimaal 10 woningen en boten (20 personen) en maximaal 19 woningen bezet!

 
Klik HIER voor de uitgebreide digitale brochure
 
Klik HIER om je direct aan te melden of extra informatie aan te vragen.
 

Gedurende deze visreis wordt je begeleid door 4 experts in hun vak. Roland Traas en Jaimy Posthumus voor de visserij en Sjoerd Beljaars en Bo Staartjes voor alle tekst en het film en camera werk. Een van deze "vismannen" gaat als je dat wilt 1 dag met je mee op de boot om je de kennis en kunde die hij heeft met je te delen. Verder zijn Sjoerd en Bo het lokale aanspreekpunt ter plaatse voor alle praktische zaken. je wordt dus compleet ontzorgd op deze visreis waar alles is voorzien.
Je moet er alleen nog even zelf heen rijden met je spullen en dan vissen vangen!
 
Lees hier de verslagen van de vorige editie per dag: Dag 1, Dag 2. Dag 3, Dag 4, Dag 5, Dag 6
 

 
 
Er zijn op deze locatie verschillende mogelijkheden om te verblijven:
 
Exclusief pakket
 
Van deze woningen zijn er 5 beschikbaar. Deze woning heeft een slaapkamer met twee stapelbedden. De woningen zijn 26 m2 en er is een terras bij van 12 m2 met uitzicht op Karlskorna, BBQ en tuinmeubelen. Verder is er een aparte badkamer met douche en toilet. De keuken is ook volledig ingericht en heeft een 4 pits fornuis met oven, koelkast met kleine vriezer, magnetron, koffiezetter en waterkoker en natuurlijk alle benodigdheden als borden, bestek en glaswerk. De woningen liggen op slechts 35 tot 90 meter van het water. 
 
Luxe pakket
 
In vergelijk met de ‘Exclusief’ woningen zijn deze woningen luxer ingericht en bieden meer comfort.  Er zijn 9 van deze moderne en comfortabele woningen beschikbaar. De woningen beschikken over 4 bedden en zijn in totaal 26 m2. In de aparte slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden geplaats waarboven twee uitklapbedden aan de muur zijn gemonteerd. Verder is er een aparte badkamer met douche en toilet. De keuken is ook volledig ingericht en heeft een magnetron en vaatwasser extra en een driepits fornuis met oven. Aan de woning zit een terras met tuinmeubelen en BBQ. Twee van deze woningen zijn geschikt voor gehandicapten met een oprijfaciliteit naar de voordeur en aangepaste badkamer met douche. Je auto kan je naast de woning parkeren. 
 
Royal pakket
 
Dit zijn de vijf meest luxe woningen en bieden 36 m2 oppervlakte inclusief vide. In deze vide staan twee eenpersoonsbedden en in de slaapkamer beneden  is er een tweepersoonsbed beschikbaar. Er is een aparte douche / toilet en deze woning is zeer luxe ingericht en het mooiste wat Dragso te beiden heeft. Bij deze optie kan je ook de 50 PK versie van de Master visboot boeken zodat je visreis volledig af is. De keuken is volledig ingericht met vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, 4 pits fornuis met oven, koffiezetter, waterkoker en natuurlijk alle benodigde potten, pannen, borden, bestek en glaswerk. Ook het terras met bijbehorend meubilair en BBQ is aanwezig. 
 
 
In het lokale restaurant van de locatie wordt dagelijks het ontbijt en diner geserveerd. In de ochtend staat er voor alle deelnemers een ontbijtbuffet klaar met brood, broodjes, melk, koffie, thee, verschillende soorten beleg. Je komt hier niets tekort en is een perfecte oplossing oom de visdag te beginnen. Je rolt uit je bed en loopt naar het restaurant en je bent klaar om te gaan vissen. Wat wil je nog meer?
 
Tijdens het ontbijt kan je hier ook je lunchpakketten in orde maken om gedurende de dag de innerlijke mens tevreden te stellen. En na een lange dag vissen wordt in hetzelfde restaurant ook het diner geserveerd. Niet te moeilijk maar lekker, genoeg en goede kwaliteit. Schnitzel met friet en salade of karbonade met gebakken aardappelen en groente en ga zo maar door.
 
Gezellig met zijn allen eten, de ervaringen en verhalen van de dag delen en plannen voor de volgende dag maken. Het gehele programma aan maaltijden is inbegrepen vanaf zondag avond van aankomst tot zondagochtend van vertrek. Gewoon omdat dat veel handiger is dan gesjouw met allerlei boodschappen etc. dat maakt de visreis gewoon compleet en comfortabel.
 
 
Er zijn twee verschillende boottypen beschikbaar op deze locatie:
 
 
Master 500
 
Deze aluminium boten zijn 5 meter lang en standaard uitgerust met 30 PK. Tevens zijn er een aantal boten beschikbaar met een 40 PK motor voor een meerprijs. Daarnaast is er een GPS voorzien en is de boot toegelaten voor maximaal 5 personen. Om comfortabel te vissen adviseren we echter een maximum van drie.
            
 
Master 410
 
Ook dit is een aluminium visboot maar is voorzien van een 25 PK 4 takt motor. Deze boot is het kleinere broertje van de 500 en is 4,3 meter lang. De boot kan optimaal bevist worden door 2 personen. Vanzelfsprekend is hier ook een GPS standaard inbegrepen.
            
De motoren van de boten zijn voorzien van propulse schroeven / propellers. Deze zijn van composiet gemaakt en breken makkelijker dan reguliere aluminium propellers waardoor er (als het goed is) geen schade aan het motorhuis en aandrijfas ontstaan wanneer je onverhoopt op een ondiepe plek terecht komt. De bladen van de propellers zijn eenvoudig en voordelig te vervangen voor een bedrag van € 35,- per blad. Dat maakt het allemaal wat dragelijker in het geval van een ongelukje wat nog steeds in een klein hoekje zit natuurlijk. De boten zijn niet standaard verzekerd en daarom is het aan te bevelen om een reisverzekering af te sluiten. Verder zijn de boten standaard voorzien van een Lowrance Elite 4 Chirp GPS module. Een fishfinder is niet noodzakelijk aangezien je tussen de eilanden en relatief ondiep vist.
 
Voor het varen met de boten is geen vaarvergunning noodzakelijk.
Zoals bij ieder festival gaat het in eerste instantie om de sfeer, de gezelligheid en het samen delen van kennis en ervaring. Maar natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen. Er komt een uitgebreide prijzentafel waarbij er hengels, molens, kunstaas en andere accessoires van de firma Hart, Cinnetic en BKK te winnen zijn. Hoe je in aanmerking komt voor deze prijzen?
  • 1e prijs voor grootst gevangen snoek
  • 2e prijs voor één na grootste
  • 3e prijs voor twee na grootste
  • Prijs voor mooiste visfoto
  • Prijs voor de grootste pechvogel
En waarom deze materialen? Omdat ze gewoon goed zijn en wij er ondertussen al veel ervaring mee hebben opgedaan. En het wordt nu tijd dat de rest van Nederland hier ook verder kennis mee maakt.
 
Prijs
 
                         personen     prijs per persoon
exclusive 30 pk      2                1275
                               3                1045
exclusive 40 pk      2                1375
                               3                1125
luxe 30 pk               2                1335
                               3                1095
luxe 40 pk               2                1450
                               3                 1145
royal 30 pk              2                1545
                               3                 1225
royal 40 pk              2                1645
                               3                 1295
 
Voor alle pakketten geldt dat deze maximaal voor 3 personen geldig is. Met 4 personen dien je 2 pakketten voor 2 personen te kiezen.
 
De minderprijs voor de Master 410 met 25 PK motor bedraagt € 30,- per persoon.
 
Als je met je eigen boot hierheen komt bedraagt de minderprijs € 395,- op het totaalbedrag van de boeking.
 
Er zijn in totaal 5 exclusief, 9 luxe en 5 royal woningen beschikbaar. Qua boten zijn er 5 Master 500 met 30 pk, 8 Master 500 met 40 pk en 3 master 410 met 25 pk beschikbaar. Daarbij geldt dat de verdeling plaats vindt al naar gelang aanmelding.
 
Single vissers worden ingedeeld op basis van 2 personen per woning in de luxe woning en 2 vissers in een master 500 met 30 PK. Andere indelingen op aanvraag en naar beschikbaarheid.
 
Minimaal 10 woningen en boten (20 personen) en maximaal 19 woningen bezet!
 
Klik HIER voor de uitgebreide digitale brochure
 
Klik HIER om je direct aan te melden of extra informatie aan te vragen.
 
 
 

 
 

Bekijk de ligging op de kaart