Raven Noorwegen Cup 2019

 

 

 

 

NOORWEGEN CUP

 

 

 

VAN 16 TM 23 MEI 2019

 

 

Minimaal 15 deelnemers en maximaal 50 deelnemers. Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol.

De reis bestaat uit:

 • Centrale eerste bijeenkomst bij Raven in Lelystad in februari 2019
 • Nederlandstalige begeleiding van Raven ter plaatse
 • We hebben 4 en 6 persoons woningen beschikbaar
 • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
 • Boot Kvaerno 20 voet 70 PK of 22 voet en 150 PK 4 takt motor en GPS / fishfinder met max 4 vissers per boot
 • Afsluitend gezamenlijk diner en prijsuitreiking in het restaurant
 • Startset met shads, pilkers en onderlijn van Raven ter waarde van 50 euro
 • Inclusief verplichte verzekering a € 90,- per boot
 • Inclusief boekingskosten
 • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

De vanafprijs voor deze reis is € 735,- per persoon.

  6 5 4 3 2
4 persoonswoning + 1 boot     750 910 1250
6 persoonswoning + 1 boot     795 975 1335
6 persoonswoning + 2 boten 735 835 975    

 

Klik hier voor de digitale brochure met inschrijfformulier!

 

  

 

De Zanzibar Inn is gelegen in Lauvsnes in Nord-Trøndelag. Dit bekende viscamp biedt een combinatie van restaurant, motel en appartementen en beschikt over alle faciliteiten voor de moderne en veeleisende sportvisser. Daarbij biedt het ook nog eens een zeer beschutte ligging. Bij praktisch elk weertype kan je hier vissen. De visserij is fjord en zee gericht en daarbij is er door de grootte van de fjord praktisch geen verschil tussen de fjord en de open zee. Behalve dan de golven want die kom je door de perfecte ligging bijna niet tegen. Hier organiseren we  de eerste editie van de RAVEN NOORWEGEN CUP.  Heb jij zin in een gezellige week met vismaten met hetzelfde doel? Lekker vissen en plezier hebben! Ga met ons mee voor een superweek gemixte visserij op kabeljauw, zeewolf, roodbaars, koolvis, heilbot etc.!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

De visserij is in de afgelopen jaren erg goed geweest en praktisch alle gasten hebben de door hen gewenste vissen gevangen. De hoeveelheid aan soorten vis is een belangrijk kenmerk van deze locatie. Tot wel 25 soorten aan toe zijn hier gericht te vangen met de normale soorten als kabeljauw, koolvis en leng maar ook meer bijzondere soorten als heek, roodbaars, zeewolf en heilbot laten zich hier prima vangen.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Vanaf de kade en in de kleine fjord van Zuid-Lauvsnes zijn er goede stekken om met natuurlijk aas verschillende platvissoorten te verleiden tot een aanbeet. In de richting van de open zee beschikt de fjord over vele kleine eilanden en diepe geulen. De visserij in de ondiepere gedeeltes is met licht materiaal een waar visfeest op kabeljauw en koolvis. Maar ook grote pollak komt hier voor en zal je materiaal flink testen. In de diepere delen van de fjord zijn het lom, leng, kabeljauw maar ook zeewolf, zeeduivel, roodbaars, koolvis en heilbot die zich hier ophouden. Met name voor de leng zijn hier perfecte stekken. Ze worden regelmatig tot 35 kilo en meer gevangen in geulen tot op dieptes van wel 200 meter.

 

 

De visserij is zeer afwisselend en heeft voor iedere visser wel iets te bieden. Door de beschutte ligging van Zanzibar Inn is er altijd wel een plek te vinden waar je kan vissen. Ook als de weergoden je eens wat minder gunstig gezind zijn. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van meer zeegerichte locaties. Ook de liefhebbers van zoetwatervissen kunnen in de omgeving hun hart ophalen. Volgens de eigenaar zijn er geen vergunningen voor nodig. Dus als je forel wilt vangen zou ik zeker een spin of vliegenlat meenemen.

 

Boten:

We hebben de volgende boten gereserveerd:

13 Kvaerno 20 voet aluminium 70 PK (max 4 personen)
3 Kvaerno  22 voet 150 PK (max 5 personen)

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

De boten zijn voorzien van een fishfinder / GPS plotter zodat je de beste visstekken kunt terugvinden en om je weer veilig thuis te krijgen. Vanzelfsprekend zijn zwemvesten beschikbaar.  De kosten voor de verszekering zijn reeds inbegrepen in de prijs en daarmee wordt het eigen risico verlaagt tot een bedrag van rond de € 600,-.

 

Hoofdprijs:

We stellen als hoofdprijs ter beschikking:

1 compleet verzorgde visdag voor 2 personen met professionele visgids Michael Stalenhoef:

 • Keuze uit snoek, baars en of snoekbaars
 • 7 uur vissen in Amsterdam of Zaandam en omgeving
 • Lunch, koffie, thee, frisdrank inbegrepen
 • Alle hengelsportmateriaal en aas inbegrepen

Naast de hoofdprijs zijn er ook prijzen voor de langste leng, koolvis, zeewolf, kabeljauw en heilbot. Hiervoor stellen we ism Raven verschillende zeehengels en molens ter beschikking.

 

 

Het verblijf:

We hebben hier 2 verschillende woningen tot onze beschikking: 9 woningen met 2 slaapkamers en daarmee geschikt voor maximaal 4 personen 45 – 55 m2 en 3 woningen met 3 slaapkamers en maximaal 6 personen van 55 m2. De woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, woonkamer met TV en een badkamer met douche en toilet. Tevens zijn bedlinnen en handdoeken inbegrepen evenals de eindschoonmaak. Je dient de woning bezemschoon achter te laten. Al het vuil dient dus opgeruimd te zijn en alle vaat en de keuken dient zelf schoongemaakt te zijn. Wifi is ter plaatse beschikbaar voor 50 NOK per persoon voor de gehele week.

 

De woningen zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 14.00 uur. Vertrek is uiterlijk om 10.00 uur. Er wordt per appartement een borg van 150 euro gevraagd. Op de eerste dag is er om 20.00 uur de centrale bijeenkomst op de locatie waarbij we alle ins – en outs mbt de boten het varen, veiligheid, etc doornemen. tegelijkertijd dient iedere kapitein van de betreffende boot een gebruikersovereenkomst te tekenen.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Visoveralls en hengel met reel zijn ook te huur. De kosten hiervoor bedragen 85 euro per item en zijn op voorhand te reserveren. Ook is er ter plaatse een kleine gesorteerde hengelsportwinkel waar je nog extra materiaal kunt kopen. Voor algemeen gebruik is er in het boothuis vanzelfsprekend een overdekte fileerplaats met voor iedere woning een aparte vriezer om je vangsten netjes in te vriezen. Ook is er een algemene wasmachine en droger om eventuele kleding tussentijds te reinigen. 

 

De locatie beschikt over een restaurant en een gezellige bar. Het ligt direct aan het water en biedt een schitterend uitzicht over de fjord. Dus als je een keer een avond geen zin hebt om te koken is het super eenvoudig om even aan te schuiven. Daarbij heb je de keuze uit lokale a la carte gerechten maar ook de klassiekers als pizza en hamburger tref je op de kaart. Als je wilt is het ook mogelijk om elke ochtend gebruik te maken van het ontbijtbuffet of zelfs van vol pension. Ontbijt 110 NOK pppd (€ 13,-) Vol pension 370 NOK pppd (€44,-)

 

De supermarkt  annex tankstation is op 150 meter loopafstand om de benodigde boodschappen te kunnen doen. Hiervoor zijn kleine trolleys beschikbaar om de spullen comfortabel te kunnen transporteren. Je kunt ook met de boot langsvaren en daar direct tanken. Dat kan zowel met credit card als cash afhankelijk van de openingstijden.

 

Voor de vissers die met de het vliegtuig gaan is Trondheim de beste optie. Vanaf Amsterdam vliegt KLM hier rechtstreeks naar toe. Voor degenen die vliegen regelen we vervolgens huurauto’s of een transfer naar wens.

 

Individuele inschrijving is ook mogelijk! Indeling blijft op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Andere indelingen zijn tegen meerprijs mogelijk.

 

 

6

5 4 3

2

4 persoonswoning + 1 boot     750 910

1250

6 persoonswoning + 1 boot     795 975

1335

6 persoonswoning + 2 boten

735

835

975

   

 

Deze prijzen zijn per persoon voor de gehele visweek. De meerprijs voor een 22 voet visboot met 150 PK bedraagt 350 euro per boot.

 

 

Bijkomende kosten:

Kosten voor de vlucht of veerboot. Daarbij geldt hoe eerder je boekt hoe lager de prijs! Het mooie van deze locatie is dat je kan kiezen of je wilt vliegen of zelf met de auto en veerboot wilt reizen. Deze kosten zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Voor de vluchten adviseren we om gebruik te maken van de directe vlucht van KLM naar Trondheim waarbij we vanzelfsprekend graag assisteren. Vanaf daar staat de bus klaar voor vervoer naar de locatie. De rit naar Lauvsnes neemt vanaf Trondheim ongeveer 3 uur in beslag. De prijs van het ticket met 23 kilo bagage pp ligt tussen de 300 en 350 euro. En hoe eerder je boekt hoe voordeliger het is en een eventuele extra koffer kost 90 euro retour. Zodra het minimum aantal personen is bereikt kunnen we de eerste tickets vastleggen.

 

Verder nog:
– Eigen verzorging
– Benzine voor de boten
– Drankjes tijdens het afsluitende diner

Vanzelfsprekend zijn er leuke prijzen te winnen voor de mooiste en grootste vissen! Deze 1e editie belooft een gezellige en mooie visreis te worden dus wacht niet te lang en schrijf je in want VOL = VOL! En dan is er natuurlijk ook nog de strijd tussen de verschillende locaties van Raven, want welke winkel scoort het hoogst en heeft de beste vissers?

 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende filialen van Raven in Nederland.

 

Klik hier voor de digitale brochure met inschrijfformulier! En heb je vragen neem dan gewoon contact met ons op via 0628-308345 of info@visreis.nl.  

 

 

 

 

Weersverwachting
Lauvsnes

Weeronline.nl – Meer weer in Lauvsnesweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over reizen in Noorwegen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:

Stap 1 van 3

33%

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen