NOORWEGEN TRANSPORT

 

 

Er zijn vele wegen die naar Noorwegen leiden! We zijn u daarbij graag van dienst.

 

Eigen vervoer – auto


U ontvangt van ons een duidelijke routebeschrijving met daarbij het adres van de locatie, naam van de contactpersoon en het directe telefoonnummer zodat u bij eventuele vragen onderweg of ter plaatse altijd iemand kunt bereiken die u van dienst kan zijn.


Veerboot

karteallerouten1Indien je met de auto naar Noorwegen gaat is het praktisch altijd noodzakelijk om met een veerboot te gaan. Het is snel, comfortabel en kan tegen gunstige tarieven. Daarnaast biedt het een welkome onderbreking van de autoreis en is er in de havens en onderweg altijd iets te beleven. Wij werken met de volgende rederijen samen en zijn u graag van dienst met uw boeking.  U krijgt bij ons de gunstigste tarieven en er zijn verschillende mogelijkheden. Buiten het seizoen kun je bijvoorbeeld al vanaf 54 euro met 2 personen en een auto van Hirsthals naar Kristiansand.

 

 

 

fjordline.1               colorline                  stena line

Hirtshals – Kristiansand               Kiel – Oslo                          Kiel – Göteborg

Hirtshals – Stavanger – Bergen   Hirtshals – Kristiansand      Frederikshavn – Göteborg

Hirtshals – Langesund (Oslo)      Hirsthals – Larvik                 Frederikshavn – Oslo

 

Klik hier voor een uitgebreid verslag van de veerovertocht van Hirtshals naar Bergen met Fjordline.

 

Vliegen

Voor de vissers die het verder Noordelijker zoeken en of minder tijd hebben om met de auto naar de gewenste bestemming te reizen is het ook prima mogelijk om met het vliegtuig te gaan. vaak ben je al binnen een dag op je plek van bestemming. Er zijn hier meerdere mogelijkheden die we kunnen aanbieden. Afhankelijk van de locatie, budget en gewenste reistijd kunnen we bij de volgende maatschappijen tickets voor je verzorgen. Maar denk ook eens aan zuid of midden Noorwegen waar we met de KLM directe vluchten hebben naar Oslo Sandefjord en Bergen voor prijzen vanaf € 100,- per persoon voor een retourvlucht!


Bij de SAS kunnen we voor u gunstige vluchtmogelijkheden verzorgen met maar liefst 2 x 23 kilo bagage per persoon. Bij Norwegian is dit 2 x 20 kilo persoon en bij KLM is 23 kilo standaard maar ook bij alle maatschappijen is het volledig naar wens van de gast in te vullen.

 

norwegian   sas lang   klm af lang


Huurauto


Indien je dat wenst verzorgen we graag een huurauto voor je op de plek van aankomst. Hiervoor hebben we contacten met meerdere aanbieders zodat we je met zeer gunstige tarieven van dienst kunnen zijn.


Neem contact met ons op om al je wensen te bespreken en we zijn je graag van dienst! 

 

 

logo-transparant-300px

colorline

stena line

fjordline

klm af lang

norwegian

sas lang

 

 

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

INTERESSE? VRAAG DE BESCHIKBAARHEID EN PRIJS AAN!

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen