Mexico Pacific

Afwisselend big game

 

SONY DSC SONY DSC

 

De zee van Cortez, Baja, East Cape. Het zijn allemaal dezelfde benamingen voor een waar vissersparadijs. Het rustige en perfect verzorgde hotel ligt afgelegen en direct aan het strand. Alle kamers voorzien van airconditioning en is er ook een zwembad aanwezig. De visserij is hier zeer bijzonder. Je stapt direct voor het hotel op de boot en op slechts eens paar honderd meter uit de kust vind je de eerste drop off. Je hebt dus geen lange aanvaartijden maar zit dicht bij de actie.

 

Hier een mooi online artikel in BD Outdoors

 

Vissen

Je kunt op deze locatie helemaal zelf bepalen wat je wilt. Kajakvissen of met een panga naar de middenwateren of je kiest voor de cruisers om naar de verdere plekken te kunnen of gewoon voor de extra luxe. Je kunt hier vliegvissen (ook op sailfish), trawlen, spinnen, bodemvissen, jiggen; je kan het zo gek niet verzinnen.

 

Mexico East Cape from Visreis.nl on Vimeo.

 

Er zijn te veel soorten om op te noemen: dorado, tonijn, wahoo, roosterfish, amberjack, jack crevalle, skipjack, bonito, sailfish, marlijn, groupers, barrcuda’s etc. Met andere woorden je zult dagen te kort komen op deze prachtige en onondekte locatie.

 

Materiaal

Het leukste is het om zelf je eigen materiaal mee te nemen. Voor de spinvisserij zijn jigs, shads, pilkertjes, lures, lepels, woblers het aangewezen “terminal tackle”. De gewichtsklasse van het materiaal loopt van 15 tot 30 lbs. Maar ook lichtere stok met 50 tot 100 gram werpgewicht om vanaf het strand, in de ondergaande zon, nog een roosterfish te verschalken is een mooie bonus. De boten(panga’s en cruisers) worden gevaren door een kapitein waarbij je op de cruiser ook een deckhand ter beschikking hebt. Indien je zelf niet over het juiste trawlingmateriaal beschikt kunnen we dat ook voor je regelen.

 

Weer en Seizoen

Het seizoen loopt van maart tot en met november. In de zomermaanden juli en augustus lopen de gemiddelde temperaturen op tot 35° C. Door de lage luchtvochtigheid en de ligging direct aan zee is het echter goed toeven op deze tropische locatie. Belangrijk is wel om de juiste voorzorgs-maatregelen tegen de zon te nemen. Dus pet, zonnebrand, en zonnebril zijn geen overbodige luxe. Regendagen zijn hier een betrekkelijk onbekend fenomeen.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Reis en Prijs

Je vliegt van Amsterdam via Mexico City, New York of Houston naar la Paz of Cabo San Lucas. Vanaf daar is het een uurtje met de taxi naar het hotel. Je slaapt in een twee persoonskamer, inclusief ontbijt, lunch en diner. De benodigde visvergunning wordt verstrekt en ook de lokale belastingen en fooi voor het hotelpersoneel zijn reeds bij de prijs inbegrepen. De richtprijs voor deze reis bedraagt € 2.395,- per persoon bij 3 deelnemers in een driepersoonskamer. Daarnaast gaan we voor deze richtprijs uit van 2 dagen vissen met een cruiser, 2 dagen panga en 2 dagen kajakvissen. Vanzelfsprekend kun je op basis van je eigen voorkeur deze visdagen indelen of anders samenstellen. het is maar net wat je wil. Bijkomende kosten zijn fooi voor de kapitein/deckhand, eventuele hengelhuur, drankjes, taxikosten en aasvissen.

 

Klik hier als je de uitgebreide digitale brochure wilt lezen.

 

Weersverwachting
San Lucas

Weeronline.nl – Meer weer in San Lucasweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over de reizen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:
1 stap 1:
2 stap 2:
3 stap 3:

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen