IJSLAND

VISSEN IN IJSLAND!

 

 • Complete 9 of 10 daagse visreis naar Sudureyri of Flateyri !
 • Bij ons is alles inbegrepen in de prijs!
 • Topvisserij met vaartijden van 5 en 15 minuten tot open zee! Minder vaartijd = meer vistijd = minder diesel = minder kosten!
 • De bagage regels zijn bij ons wederom ongewijzigd! 46 kilo bagage pp + 10 kilo handbagage (scheelt 88 euro pp)
 • Enkel bij ons is ook het binnenlandse vervoer per vliegtuig (eigen charter) en alleen in extreme weersomstandigheden per touringcar.

 

9 of 10 daagse visreis IJsland

 • Retourvlucht Amsterdam – Reykjavik met Icelandair  met 46 (2 x 23) kilo bagage + 10 kilo handbagage pp
 • Comfortabele binnenlandse retour vlucht Reykjavik naar Isafjordur 
 • Eigen huurauto (cat. A / Z bv. VW Polo en 200 km /dag vrij) 
 • Bustransfer van binnenlandse luchthaven naar 3 sterren hotel in Hafnarfjordur, overnachting op basis van twee-, drie- of vierpersoonskamer en ontbijt op terugweg
 • Luxe vakantiewoning inclusief flatscreen, gratis WIFI, bedlinnen, handdoek, water, elektra en eindschoonmaak
 • 6,5 dagen hoogwaardige visboot, 130 pk diesel, fishfinder, gps, marifoon en zeekaart
 • Lokale begeleiding door visgids
 • Gratis een dag en nacht extra verblijf in Reyjavik op de terugweg! (indien gewenst)
 • Guiding op eigen boot mogelijk tegen meerprijs (halve dag 200 en hele dag 400 euro)
 • Gratis faciliteit voor het afleggen van de “vaarbewijs test”
 • Inclusief 1 vispakket per persoon, security & airport tax
 • Algemene verzekering voor de boot ter waarde van € 180,- per boot inbegrepen
 • Een voucher ter waarde van 50 euro voor gratis fotoboek van de eigen visreis

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

KLIK HIER VOOR DE UITGEBREIDE BROCHURE! 

 

De voordelen tov andere IJsland aanbieders op een rij!

 • Binnenlands vervoer per vliegtuig
 • Korte vaartijden tot open zee en de visgronden: Minder vaartijd, minder diesel = meer visserij = minder kosten
 • Standaard 56 kilo bagage per persoon!
 • 1 bagage stuk deelbaar (23 kilo = bijvoorbeeld 1 hengelkoker van 13 + 1 tas van 10 kilo) 
 • Gratis een dag en nacht extra verblijf in Reyjavik op de terugweg!
 • Luxe vakantiewoningen inclusief wifi
 • Keuze uit 3 seizoenen
 • Meest comfortabele pakket van de hele Benelux! 
 • Een voucher ter waarde van 50 euro voor gratis fotoboek van de eigen visreis

 

Dit is helemaal af! Volledig verzorgd en voor een hele strakke prijs. Deze 9 of 10 daagse reis waarvan er 6,5 dagen vissend doorgebracht worden is er een van hoge kwaliteit. Qua organisatie, vis, locatie en omgeving. Belangrijk om te weten! Onze locaties liggen op slechts 5 en 15 minuten varen van de open zee en 15 tot 25 minuten varen tot aan de visgronden! Let daar op bij vergelijkbare reizen. Dat scheelt veel diesel en dus euro’s… Daarnaast duurt deze reis 9 of 10 dagen en heeft men de keuze om wel of geen vispakket mee te nemen tegen minderprijs! Bij ons is alles inclusief!

 

Dus GEEN extra brandstoftoeslag van Icelandair, GEEN extra kosten voor het vispakket, GEEN extra overnachting op de heenreis, GEEN extra kosten voor de bootverzekering. Keuze uit drie seizoenen en ook nog een gratis huurauto! Bij ons vaar je maar 5 of 15 minuten naar de open zee! En dan ook nog de voordeligste  zijn!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Klik hier voor een mooi artikel in de Zeehengelsport over onze locatie op IJsland

Klik hier voor de belevenissen van de EFSA (European Federation of Sea Anglers)

Je kan kiezen uit twee locaties om te verblijven, te weten Sudureyri en Flateyri. In deze locaties zijn er respectievelijk 5 en  11 vakantiewoningen in waar men terecht kan. Ter plaatse zijn ook kleine supermarkten om te voorzien in de dagelijkse levensmiddelen.

 

Vissen

De visserij is hier uitmuntend te noemen. Het is afwisselend en je kunt hier gericht op kabeljauw, koolvis, schelvis, zeewolf en roodbaars vissen. Mocht je na een ochtendje zwaar takelen even een moment rust willen nemen is het zowaar een idee om met lichter materiaal bijvoorbeeld op platvis te vissen. En dat zijn geen eenpansmaatjes! Al met al is de visserij hier erg divers en behoort tot de absolute Europese top. In onze uitgebreide digitale brochure worden de stekken en methodes uitvoerig beschreven!

 

 

Materiaal

Voor deze reis reikt het arsenaal van de lichte zeehengel voor de platvis tot aan de 20 – 30 lbs boothengel voor de serieuze maten. Denk niet met een maatje minder uit te kunnen want er is  is hier een heilbot gevangen van 175 kilo! Wees dus goed voorbereid en schroom niet om het beste en sterkste materiaal hiervoor mee te nemen. Op de locatie zelf beschik je over perfecte visboten die voldoen aan de hoogste (veiligheids)eisen. GPS, fishfinder, zwemvesten, marifoon, reddingsvlot, ehbo kist etc. De boten zijn 7,85 meter lang en voorzien van 130 pk motoren. Het dek biedt veel ruimte en ze mogen zonder vaarbewijs gevaren worden.

 

Weer en Seizoen

Het seizoen loopt van april tm september en zoals op veel noord europese bestemmingen is het noodzakelijk om goede waterwerende kleding mee te nemen. Maar in de zomerperiode is het ook goed mogelijk om de dag uiteindelijk in een t shirt door te brengen. wees dus goed voorbereid.

 

Reis en Prijs

De reis gaat op dinsdagmiddag naar Reykjavik waar je vervolgens direct doorvliegt met de binnenlandse vlucht naar Isarfjordur en met je eigen huurauto naar de locatie gaat. Je bagage wordt met de vrachtwagen naar je woning gebracht. Vervolgens wordt er gevist tot dinsdag einde ochtend / begin middag waarna je ’s avonds terug vliegt naar Reykjavik waar je overnacht en de mogelijkheid hebt om de volgende dag nog door te brengen met sightseeing of direct naar huis te vliegen.

 

 

Het Viking hotel.

 

Op de terugweg verblijf je hier naar wens 1 of 2 nachten. Het is een bijzonder leuk hotel waar je ook perfect terecht kan voor een speciale IJslandse maaltijd. Maar het staat je natuurlijk ook vrij om elders in de omgeving te gaan eten. Het hotel zelf is in ieder geval zelf al de moeite waard om nader te inspecteren. Je verblijft hier in een 2, 3 of 4 persoonskamer en krijgt in de ochtend ook een ontbijt. Voor de gasten die kosteloos een dag extra willen blijven om Reykjavik en omgeving te ontdekken is dit een perfecte locatie. vanaf hier betrekken de verschillende dag excursies of je wordt hier opgehaald.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Ter plaatse bij het vliegveld en bij de locaties zijn medewerkers aanwezig die u wegwijs maken ter plaatse en aan wie u eventuele vragen kunt stellen. Je mag op de heenweg en op de terugweg 46 kilo bagage meenemen. In deze 46 kilo is op de terugweg dan wel een extra thermostas met 20 kilo visfilet inbegrepen die je meekrijgt naar huis als je daarvoor kiest. Deze reis is al te boeken vanaf 1260 euro pp. bij 6 personen in het vroegste seizoen. Bijkomende kosten: Eigen verzorging, diesel voor de boten naar gebruik.

 

Prijs: 2020

Seizoenen op vertrekdatum
seizoen 1 vanaf aanreisdatum 07.04-28.04.2020 25.08-15.09.2020
seizoen 2 vanaf aanreisdatum 05.05-26.05.2020 28.07-18.08.2020
seizoen 3 vanaf aanreisdatum 02.06-21.07.2020

 

prijs per persoon en week (inclusief luchthaven en security tax)

personen seizoen 1 verl.week seizoen 2 verl.week seizoen 3 verl.week
2 1490 305 2200 1015 2255 1075
3 1430 250 1945 765 1995 810
4 1380 200 1740 560 1795 615
5 1330 150 1710 530 1740 560
6 1260 85 1580 400 1625 445

 

vertrekdag: dinsdag en retour op woensdag of donderdag naar keuze

 

Deze prijzen zijn inclusief 1 vispakket per persoon, security & airport tax en algemene  bootverzekering ter waarde van € 180,- per boot. Dit is dus de totale prijs zonder extra kosten! Voor elk vispakket dat minder wordt . gebruikt wordt € 100,- in mindering gebracht op de totaalprijs! Verlenging huurauto voor de tweede week is € 650,-. Klik hier voor de uitgebreide digitale brochure van maar liefst 22 pagina’s boordevol informatie!

Weersverwachting
Isafjördur

Weeronline.nl – Meer weer in Isafjördurweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over reizen in Noorwegen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:

Stap 1 van 3

33%

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen