FOTOBOEK

 

 

Eigen fotoboek van de eigen visreis!

 

 

Iedere visser die bij Visreis.nl een reis boekt van 7 dagen of meer krijgt een eigen fotoboek van zijn of haar visreis. Gewoon gratis en als blijvend  aandenken aan een mooie visreis. Het fotoboek wordt staande uitgevoerd in maat L (21 x 28 cm) en heeft 24 pagina’s. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor het fotoboek is dat je het verblijf, vlucht of veerboot en de visboot in 1 pakket bij ons boekt.

 

Het fotoboek wordt door ons voor jullie gemaakt. Het enige dat je hoeft te doen is ons digitaal je foto’s te sturen. Dat is eenvoudig en kosteloos. Ga daarvoor naar www.wetransfer.com en stuur je mooiste foto’s bij voorkeur 100 of meer naar ons toe en gebruik daarvoor ons mailadres info@visreis.nl. Vermeld daarbij “Fotoboek” en het geheel komt zsm naar je toe.

 

Hierbij hebben we ook nog een speciale wedstrijd. Voor de persoon die het leukste, mooiste of spannendste verhaal schrijft, die wint een geheel verzorgde dag voor twee personen bij Visgids Groningen. De exacte datum is nader af te stemmen. De foto’s en de verhalen plaatsen we dan ook op onze ervaringen pagina zodat iedereen er van kan genieten.

 

Dus klim in je spreekwoordelijke pen en schrijf een leuk verhaal of verslag en wie weet ben je eind van het jaar de winnaar van deze mini – visreis.

 

logovisgidsorigineel

P1000363.1    P1020678.1

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen