Nederland Amsterdam

Snoek, baars en snoekbaars

Nederland Amsterdam

 

Nederland staat bekend om de zeer goede roofvisserij. Of je nu in het noorden, zuiden of midden van Nederland vist, er is een uitgebreide mogelijkheden om op snoek, snoekbaars en baars te vissen. Maar als je niet zo bekend bent met het gebied en de manier van vissen en toch geweldige vissen wilt vangen, dan moet je aan boord komen bij visgids Michael Stalenhoef. Deze fulltime gids zorgt ervoor dat je een geweldige viservaring zult hebben in en rond Amsterdam. Hij is de juiste en bekwame gids voor jouw avontuur en beheerst alle verschillende technieken die je wilt! Hij is gespecialiseerd in "old skool" dobbervissen met dood aas op snoekbaars maar hij vindt het ook leuk om andere soorten zoals snoek en baars te vinden. Wil je gaan vissen met de shad, dropshotten, jerkbaits, werpen of trollen? Noem het maar op, en hij regelt het!

 

 

Het is mogelijk om op de volgende locaties te vissen:

 

Rivier Zaan

De rivier de Zaan is een 15 km lange rivier in Noord-Holland. Het begint bij het Alkmaardermeer en eindigt in het Noordzeekanaal (Noordzeekanaal). Met een maximale diepte van ongeveer 23 meter is de Zaan ook een zeer goede plek om te vissen in de winter. Aan de oevers van de rivier vindt je de beroemde windmolens, monumentale gebouwen, cacao-industrie en kleine oude dorpjes zoals Koog a/d Zaan, Wormerveer en Zaandijk.

Doelvis op de rivier de Zaan: Snoekbaars


Het Alkmaardermeer

Het Alkmaardermeer, ook wel Akerslotermeer genoemd, is een meer in het noorden van Nederland bij de stad Alkmaar. Het is verbonden met het Noordzeekanaal door de rivier de Zaan. Dit meer heeft een zeer onregelmatige bodemstructuur op verschillende plaatsen. Op sommige plaatsen is het tot wel 25 meter diep. U mag alleen op het Alkmaardermeer vissen met een (dag)visvergunning van Dilvis.

Doelvissen op het Alkmaardermeer: Snoekbaars, snoek en baars


Noordzeekanaal

Het Noordzeekanaal, is een 22 km lang kanaal dat van het centrum van Amsterdam naar de stad IJmuiden loopt, waar het uitmondt in de Noordzee. Over het algemeen heeft dit kanaal een diepte van ongeveer 15 meter, maar in de richting van IJmuiden zijn er plaatsen die tot 25 meter gaan. 

Doelvissen op het Noordzeekanaal: snoekbaars en baars.

 

Alle visserij is gebaseerd op Catch & Release!

 

Voor een verblijf in dit gebied is er een veelheid aan mogelijkheden.  Wij kunnen natuurlijk een leuk hotel voor je boeken in het centrum van Amsterdam, maar het parkeren van je auto wordt dan een zeer kostbare nachtmerrie. Maar voor degenen die dat willen en met het openbaar vervoer willen reizen is dit een perfecte manier om plezier te combineren met vissen.

 

Maar voor degenen die zich richten op het vissen kunnen we ook een verblijf boeken in de buurt van de visplekken op de volgende locaties.

 

De MeerParel ligt aan het Uitgeestermeer en is onderdeel van Watersportcentrum Uitgeest. Het gebied rondom het Uitgeestermeer is zeer groen. Dit is de perfecte plek om volledig tot rust te komen. Of actief bezig te zijn! Er is veel te zien en te doen in de omgeving en er zijn veel culturele en historische bezienswaardigheden te bezoeken. Het strand en de steden Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn zeer dichtbij. 

 

B&B Het Heerenhuis ligt vlakbij de Zaanse Schans. De Zaanse Schans is wereldberoemd om zijn windmolens. Verken de omgeving te voet, bezoek de lokale traditionele winkels en het oude Nederlandse industriële erfgoed.

 

Boutique hotel Manzo's Suites Zaandam ligt aan de oever van de Zaan in het centrum van Zaandam. Het onlangs gerenoveerde winkelgebied ligt om de hoek en het treinstation van Zaandam ligt op slechts 10 minuten afstand. Manzo's Suites is het eerste Zaanse boetiekhotel met tien kamers die de gasten een persoonlijk tintje geven.

 

Of laat ons weten wat voor soort accommodatie je nodig hebt en in welke regio en wij regelen het voor je. Misschien wil je met je familie komen en dicht bij het strand zijn of gewoon een leuke week doorbrengen met je beste vismaat. HIer is het allemaal mogelijk. 

 


Je vist vanaf een Alumacraft Competitor 165 Tiller aangedreven door een 50 pk 4-takt Suzuki buitenboord mototr met daarbij zowel de op de voor- als achtersteven Minn Kota eletro motoren en twee Lowrance Elite TI 2. Deze boot biedt voldoende ruimte voor 2 gasten plus gids. Indien je met een grotere groep dan 2 personen bent, kunnen wij natuurlijk extra gidsen en boten voor uw groep regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor het vissen zijn alle materialen aanwezig:

hengels, molens, lijn, kunstaas, natuurlijk aas, geldige visvergunning voor een dag, koffie en thee, broodjeslunch naar keuze, frisdrank zoals Cola, Fanta, Sprite of water. Dit wordt van tevoren besproken, evenals de type visserij die je voorlkeur heeft, zodat de juiste materialen voor de door jou gewenste visserij beschikbaar zijn.

 

Wat jij moet meenemen:

Je moet geschikte kleding meenemen passend bij het weertype, zonnebrandcrème, zonnebril, viscap, je favoriete hengel als je daar liever mee vist en een camera/telefoon om foto's en film van je vangsten te maken. 

 


Deze reis kan op maat gemaakt worden volgens je eigen  wensen. Wil je drie dagen gaan vissen of zes dagen? Geen probleem. En het is ook mogelijk om met meer dan 2 personen te komen. Laat ons weten wat je wilt en wij maken een passende offerte voor je.

 

Voor één visser is de prijs € 285 ( inclusief een geldige visvergunning voor een dag )  
Voor twee vissers is de prijs € 385 ( inclusief een geldige visvergunning voor een dag)      


Dit is een all-inclusive visreis en dat betekent het volgende:

  • Een dag vissen ( 8 uur )
  • Boot + brandstof + gids
  • Vrij gebruik van vismateriaal (hengels, molens en aas)
  • Gratis broodjeslunch naar keuze
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis frisdranken zoals Cola, Fanta, Sprite of water

 

Dus als je hier 5 volle dagen wilt gaan vissen met 2 personen en slapen in een mooie B&B dan is de gemiddelde prijs ongeveer 1250 euro per persoon. Maar elk programma is mogelijk levert een andere prijs op. Laat het ons weten en wij maken een offerte op maat.


Wij bieden ook een complete visreis van heel Nederland aan waarbij je gaat vissen in het noorden, midden en zuiden van Nederland. In het noorden hebben we beroemde meren zoals het Paterswoldemeer, Schildmeer, Slotermeer, Heegermeer maar ook nationaal park de Weerribben. In het zuiden hebben we het wereldberoemde Volkerak, Haringvliet en Hollands Diep. Al deze locaties zijn bekend om de aantallen en grote formaten roofvis. Klik hier voor de mogelijkheden in het noorden van Nederland en hier voor de mogelijkheden in het zuiden. Je verblijft dan 2 of 3 dagen op elke locatie en reist vervolgens door naar de volgende locatie. Zo kom je op alle topplekken vanb Nederland en kan je hier een onvergetelijke reis van maken.

Bekijk de ligging op de kaart

Bekijk de diepte op de kaart