WVL Noorwegen Festival mei 2022

WVL Noorwegen Festival mei 2022

Nog maar een paar plaatsen!

 

In 2022 organiseren we alweer de 12e editie van het

 

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL  IN SALTSTRAUMEN 

 

Van dinsdag 24 tm 31 mei 2022

Minimaal 14 en maximaal 37 deelnemers

 

Inschrijven is mogelijk tot eind januari 2022 maar vol = vol.

 

De reis bestaat uit:

  • Centrale eerste bijeenkomst bij Wout Van Leeuwen
  • Nederlandstalige begeleiding ter plaatse
  • Retourtransfer Bodo naar Saltstraumen
  • Er zijn verschillende woningen beschikbaar met allemaal tweepersoons slaapkamers
  • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
  • Boot Kvaerno 20 voet 80 PK 4 takt motor en GPS / fishfinder met max 3 vissers
  • Afsluitend gezamenlijk diner in het restaurant
  • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

 

Kosten van deze reis bedragen € 1095,-  per persoon exclusief vlucht, boekingskosten a 25 en reisgarantie a 15 euro per boeking.

 

Bijkomende kosten zijn brandstof voor de boot, eigen verzorging en drankjes tijdens het afscheidsdiner.

Zo ging het er in 2018 en 2019 aan toe!

 

 

 

 

Klik hier voor de uitgebreide brochure inclusief inschrijfformulier.

 

Vlak onder de Lofoten in een imposante en mooie omgeving ligt de grootste en sterkste getijdestroom ter wereld. Saltstraumen! Deze toplocatie ligt hier direct naast. Praktisch iedere visser heeft deze locatie op zijn bucketlist staan en wij hebben bieden je de mogelijkheid om hier te kunnen vissen. De Saltstraumen zorgt voor een immense getijde stroom waardoor zich op deze locatie onder water een waar banket aandient voor de aanwezige jagers. Ze hangen in de stroom en wachten rustig af tot een er een geschikte maaltje voorbij komt en slaan dan genadeloos toe. Hier verzamelt zich altijd vis. Kabeljauw, koolvis en heilbot zijn de voornaamste rovers in deze stroom. Maar reken ook op roodbaars, zeewolf, schelvis op andere stekken. Je gaat het hier allemaal vinden.

 

We hebben hier de beschikking over een aantal woningen die allen vlak bij het water en dus ook bij de boten liggen. De woningen zijn allen voorzien van gratis draadloos internet en bieden veel comfort. De keukens zijn volledig ingericht met koffiezetter, fornuis, waterkoker, koelkast, borden, bestek en de grotere modellen beschikken ook over een vaatwasser. Tevens is er een vriezerruimte, fileerplaats met stromend water en afstelruimte in het service gebouw. Het complex ligt direct aan het water en dus ook bij de boten.

 

De door ons gereserveerde woningen zijn:

  • 2 nieuwe appartementen voor 4 personen ; max 4 personen, 2 slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden, woonkamer, keuken en een douche/toilet combi
  • 4 grote en nieuwe appartementen: elk max 8 personen, 4 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, woonkamer en een douche / toilet combi, keuken

 


Qua boten maken we gebruik van 20 voet aluminium boten met 80 PK motor. Alle boten zijn standaard uitgerust met fishfinder en GPS plotter, zeekaart, peddels, zwemvesten en 10 hengelhouders. Het tanken voor de boten vindt plaats in het viscamp zelf en is na afloop van de vakantie cash af te rekenen. Deze boten laten niets te wensen over en bieden een hoge mate van vaarcomfort en de 80 PK biedt voldoende kracht om snel en comfortabel op de gewenste visstek te geraken. Er wordt gevist met maximaal 3 personen per boot.

 

 

We vertrekken op dinsdag 24 mei 2022 vanaf Schiphol met SAS  naar Oslo en van daaruit direct door naar Bodo. Daarbij heeft iedere reiziger recht op 46 kilo bagage en 8 kilo handbagage. De kosten voor de vlucht zijn additioneel en hoe eerder je boekt hoe voordeliger deze is!

 

In Bodo staat de bus op ons te wachten en die zet ons na een ongeveer 30 minuten durende rit door de indrukwekkende omgeving af bij onze locatie in Saltstraumen. We verblijven een week in het complex en je vist 6 volle dagen op een boot met een maximum van 3 vissers. Voor het doen van de benodigde boodschappen is er een supermarkt met een prima assortiment op loopafstand (ongeveer 15 minuten) beschikbaar. Na afloop van de reis ontvangen alle deelnemers een fotoboek als persoonlijke herinnering.

 

Vanzelfsprekend zijn er weer leuke prijzen te winnen voor de mooiste en grootste vissen! Deze lustrum editie belooft weer een gezellige en mooie visreis te worden dus wacht niet te lang en schrijf je in want VOL = VOL!

 

Klik hier voor de uitgebreide brochure inclusief inschrijfformulier.

Bekijk de ligging op de kaart