Het juiste materiaal

Samen sta je sterker!

 

Praktisch al onze locaties vragen om een goede en specifieke benadering qua materiaal. Het juiste materiaal krijg je niet in de lokale dierenwinkel waar een hengelhoekje is ingericht. Daarvoor moet je naar een zakenkundige hengelsportwinkel die zowel de materialen heeft maar ook de mensen in dienst heeft die zelf de kennis en ervaring hebben van de visserij. Zodoende krijg je een vakkundige ondersteuning bij de juiste materiaalkeuze die bijdraagt aan een optimale voorbereiding van je visreis met bijpassende vangsten.

 

Hiervoor werken we in de Benelux samen met een aantal geselecteerde partners die voldoen aan deze criteria en die wij onze gasten van harte kunnen aanbevelen. Ze hebben allemaal een regionale uitstraling en veel van de materialen op voorraad. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn wordt het voor je besteld. Verder organiseren ze in hun regio vaak extra bijeenkomsten, open deur dagen, lezingen of wat al niet meer. Daarvoor maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring. Zodoende proberen we onze gasten optimaal te ondersteunen. We pretenderen niet alle wijsheid in pacht te hebben maar we delen de kennis en ervaring graag zodat iedereen er beter van wordt.

 

Ken je dat gevoel? Je wilt geen bergen geld uitgeven maar ook niet het foute of te weinig materiaal of zelfs net niet de juiste kleur hebben. Hiervoor geldt bij al onze partners dat je de mogelijkheid hebt om materiaal dat niet gebruikt is en dat nog netjes in de originele verpakking zit je geld terug krijgt. Dit geldt voor alle ‘terminal tackle’ en dus niet voor hengels en molens. Maar als je dus in Zuid Egypte gaat vissen kan je gerust 10 rapala’s meenemen en als je terugkomt het ongebruikte materiaal in de originele verpakking terugbrengen en krijg je je geld terug. Dan heb altijd het juiste materiaal in het juiste aantal en in de juiste kleur. Dat geldt dus voor alle locaties die we aanbieden!

 

De hengelsportzaken waar we mee samen werken zijn:

 

 

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen