Havfiske, Nijverdal

 

Havfiske is al jaren een begrip onder de vissers voor de gerichte zeevisserij in Noorwegen, IJsland en Denemarken. Eddy Mares runt de zaak al vele jaren met groot succes en staat zijn klanten met raad en daad terzijde. Ook voor de visserij in Noorwegen op grote kabeljauw, heilbot enz. ben je hier aan het juiste adres. Eddy heeft zelf ook al veel en grote vissen gevangen in onder meer Sørøya en dus weet hij heel goed waar hij het over heeft als je advies aan hem vraagt!

 

In het assortiment vindt je onder meer producten van Dieter Eisele, Sølvkroken, Søvik, Jigging Master, Hogy, Balzer, Savage Gear, Van Staal, Kinetic, Westin, Fin-Nor, Berkley en Penn. Door de ruime ervaring, beschikt Eddy over de allerbeste vismaterialen voor veel landen, wateren en omstandigheden. De meeste pilkers van Dieter Eisele en Sølvkroken zijn hier op voorraad. Kijk vooral ook eens rond in de webshop of kom persoonlijk langs in de hengelsport speciaalzaak in Nijverdal waar men je graag persoonlijk (en ook op afspraak) van dienst is.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Naast het ‘terminal tackle’ als shads, pilkers, onderlijnen, etc kan je hier ook de juiste hengels, molens en dyneema vinden. Je wordt er hartelijk ontvangen en de winkel heeft een bijzonder compleet assortiment. Voor alle visserij in Noorwegen en IJsland ben je hier op de juiste plek. Nijverdal is niet om de hoek maar de moeite van een rit zeker waard.

 

 

Havfiske Nederland

Kerkstraat 41

7442 EB Nijverdal

Nederland

Tel. +31 (0)548 612 722

www.havfiskeshop.nl

 

van 1 maart tm 31 augustus

Maandag : op afspraak

Din- Vrij    : 9:30 – 17:30 uur

Zaterdag   : 12.00 – 17:00 uur

Zondag      : gesloten

 

Van 1 september tm 28 februari

Maa – Don : op afspraak

Vrijdag       : 9:30 – 17:30 uur

Zaterdag    : op afspraak

Zondag      : gesloten

Buiten openingstijden graag op afspraak!

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen