De Kock Hengelsport, Testelt

 

De Kock hengelsport is een zaak waar men met passie en beleving graag de viskennis en ervaring deelt. Peter is de eigenaar en voor hem telt de slogan “materiaal dat er toe doet” zwaar. Goed advies krijg je hier altijd. Mede ook omdat het team dat hem assisteert in de winkel allemaal gepassioneerde vissers zijn en zij ook vaak ook in het buitenland te vinden zijn. Bijvoorbeeld in Soroya in Noorwegen, India, Frankrijk, Zweden, Amazone, Canada en of het nu zoet, zout met kunstaas, vlieg of wat dan ook. Men helpt je graag en zo goed men kan.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

De Kock heeft een groot assortiment van kunstaas op voorraad waarbij shads zeer goed vertegenwoordigd zijn. Maar ook hengels, molens, lijnen, haken, pilkers, paternoster etc. Verder staan er op de website heel veel nuttige verhalen en bijbehorende informatie over locaties, materialen, technieken etc. Hier moet je echt even gaan kijken en dan ben je voorlopig nog niet uitgelezen en zeker ook niet uit geleerd.

 

 

Hengelsport De Kock

Plaatsvondel 11

3272 Testelt Belgie

Tel: 0032 – (0) 13 / 785 885

 

www.hengelsportdekock.be

 

Maandag      : gesloten
• Dinsdag      : gesloten
• Woensdag  : 10.00 – 18.00
• Donderdag : 10.00 – 21.00
• Vrijdag        : 10.00 – 17.00
• Zaterdag     : 10.00 – 17.00
• Zondag       : elke eerste zondag van de maand van 10.00 – 13.00 

 

 

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen