Coronavirus

We zijn gestopt met de updates over alle verschillende landen en wat wel mag en wat niet. Heb je vragen neem dan contact met ons op en we kunenn je de laatste infomratie van dat moment verstrekken of zoeken het voor je uit (als je bij ons geboekt hebt).

Wij zijn een reisorgansiatie en bieden in de meeste gevallen een pakketreis aan. Daarom zijn wij verplicht om de geboekte reis in het uiterste geval (annuleren door Corona gerelateerde oorzaken) ook aan de gast te vergoeden als men dat wil. Dat kan als op basis van de geldende regels van het land het niet mogelijk is om erheen te reizen. Deze beslissing wordt uiterlijk twee weken voor vertrek door ons genomen.

Echter verzoeken we al onze gasten in eerste instantie om de reis te verplaatsen. Dat heeft ruim 95 % van onze gasten in de afgelopen periode ook gedaan en is voor iedereen het beste. Het is allemaal veel extra werk voor ons maar dat is altijd beter dan volledig annuleren. In de basis wordt de reis voor hetzelfde bedrag aangeboden. Het kan echter voorkomen dat een onderdeel van de reis in prijs hoger of lager wordt. Als dat het geval is wordt het totaalbedrag daardoor ook aangepast voor de nieuwe reisdatum.

Concreet komt het erop neer dat je dus de keuze hebt om de reis te verplaatsen naar een nieuwe datum of om je geld terug te krijgen in het geval het niet mogelijk het land van bestemming in te reizen. Bij annulering van de reis hanteren we het bedrag van 25 euro boekingskosten die we niet restitueren.

Dit is wettelijk geregeld en dient een reisorgansiatie te allen tijde zo uit te voeren. Let daarom dus goed op als je een visreis boekt dat de organisatie is aangesloten bij een reisgarantiefonds. Is het dat niet? Dan handelt de organsiatie in strijd met de Europese wet en loop je de kans dat als ze failliet gaan jij niets van je vakantiegeld terugziet! Let dus goped op en weet dat wij aan alle veristen vodloen!