Contact

VISREIS.NL

Joris Nieuwenhoff

’s Gravensloot 39 

3471 BP Kamerik

 

Tel: +31 (0)628 – 30 83 45
E-mail: info@visreis.nl
Skype: joris.nieuwenhoff


Rekeningnummer: NL14 RABO 0304 4337 21

BIC code: RABONL2U

KVK nr.: 28 10 83 09

BTW nr.: NL 1612 96 300 B 01


Contactformulier


Wie zijn wij?

 

Mijn naam is Joris Nieuwenhoff en ben geboren op 29 juli 1970. Als jong ventje liep ik al samen met mijn broer de sloten en vijvers van Arnhem en omgeving af om te vissen op alles wat bewoog. Vanaf het moment dat we 10 jaar oud waren mochten we met onze grootvader mee de zee op. En daar is het dus allemaal begonnen. Daar is het vissen mij met de paplepel ingegoten.

 

In 1995 heb ik de Hotelschool in Den Haag afgerond. Daarna was er weer wat meer vrije tijd en heb ik samen met mijn broer Lars het vissen weer opgepakt. Daarbij ligt de nadruk op roofvis. Iedere tweede zondag op zee achter de kabeljauw en zeebaars aan of op de meren en polders met name gericht op snoek.

 

In de afgelopen 20 jaar zijn we naar verschillende locaties in de wereld gereisd. Amerika, Mexico, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Zuid Engeland, Kaap Verdië, etc. Deze trips heb ik iedere keer met veel plezier georganiseerd en dat verliep ook iedere keer bijzonder goed. Vandaar dat ik in 2006 besloten heb om mijn passie voor het vissen te gaan combineren met een onderdeel van mijn opleiding van weleer. Dat resulteerde in het ontstaan van VISREIS.NL.

 

Het vangen kan ik natuurlijk niet garanderen maar ik hecht er waarde aan dat je als klant goed geïnformeerd bent en begeleid wordt in het voorbereidingsproces. Mijn doelstelling is om bij VISREIS.NL verschillende visreizen aan te bieden. Een plek waar iedere visser een mooie reis kan vinden om invulling te geven aan zijn of haar passie.

 

 

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen