Nederland, Groningen

VISGIDS GRONINGEN

 

Vissen


Een dag gericht vissen op snoek, snoekbaars en/of baars is voor velen een prachtige ontspanning. Visgids Groningen biedt zijn kennis, ervaring én materiaal aan voor een (ont)spannende, maar gerichte dag vissen op deze mooie vissoorten. Met name door de kennis en ervaring van Visgids Groningen wordt het per definitie een boeiende en mooie visdag. Robert kent deze regio als zijn broekzak en vist hier al bijna 30 jaar! Er zijn verschillende mogelijkheden om gericht op 1 of misschien wel meerdere soorten te vissen. De mooie wateren in de provincie Groningen fungeren als uitvalsbasis voor dit avontuur. Uiteraard behoort het vissen in de omringende provincies ook tot de mogelijkheden. De visgids ontvangt je graag als gast aan boord. Alleen, met je vismaat, je partner of met je zoon of dochter vis je een dag op één van de mooie wateren die de provincie rijk is. Meerdaagse vissessies behoren ook tot de mogelijkheden. Je kunt desgewenst gebruik maken van de B&B mogelijkheden of overnachten op de camping die we graag voor je verzorgen.
Een reguliere visdag begint om 9 uur en eindigt om 17 uur. Maar de tijden zijn altijd in overleg.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Technieken


We vissen vanuit de boot en daarbij maken we gebruik van diverse technieken. Door middel van slepend ( trollen) vissen, verticalen, dropshotten of werpen (jerken) wordt er jacht gemaakt op de rovers van het zoete water. Visgids Groningen legt het je, waar nodig, allemaal uit. De technieken die worden toegepast op de visdag zijn afhankelijk van uiteraard de eigen wensen maar ook het soort water en de heersende weersomstandigheden.

 

 

 

Materiaal


Visgids Groningen beschikt over een compleet ingerichte visboot (Sylvan Supersnapper) met de daarbij behorende uitrusting om te kunnen vissen. Een krachtige 30 pK motor van Mercury brengt ons snel op de gewenste stekken. Daarnaast is er een backtroller van MinnKota voor het verticalen aan boord. Ook een fronttroller van Haswing, als ondersteuning onder meer voor bij het werpen/jerken, ontbreekt niet. Kunstaas in allerlei soorten en maten van o.a. Salmo, Spro, Joe Butcher en Cormoran zijn standaard aan boord . Een set uitstekende hengels van Shimano, St. Croix, Spro, TP, Fox, Berkley (geschikt voor diverse technieken) hebben we voor je klaar in de boot. Alle hengels zijn voorzien van goede molens/reels van onder andere Shimano/Abu Garcia/Daiwa/Spro . En fishfinders/dieptemeters van Lowrance uit de Elite serie laten je alle geheimen van het water zien. Je hoeft als gast niets mee te brengen, behalve een goed humeur.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Groepen


Ook het vissen met groepen van 4 tot en met 10 personen is mogelijk. Visgids Groningen beschikt over een uitstekend netwerk van enthousiaste visgidsen om jou en je gezelschap een onvergetelijke dag te laten beleven.

 

Overnachtingsmogelijkheden


Visgids Groningen werkt samen met een zeer gunstig geprijsde Bed&Breakfast partner in de bruisende stad Groningen. Wil je uitgerust aan je visdag beginnen of na een visdag nog de stad Groningen verkennen? Wij boeken graag een overnachting voor je . De kamers zijn volledig ingericht en keukenfaciliteiten zijn aanwezig. Fietsen zijn te huur en openbaar vervoer voor de deur. Tevens beschikken zij over ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Visgids Groningen haalt je desgewenst op en brengt je ook terug op van de B&B voor de visdag.

Of wil je de gezelligheid van een familiecamping met maar liefst 4 sterren? Camping Wedderbergen is dan dé perfecte uitvalsbasis voor jou en je gezelschap met uitstekende voorzieningen. Je neemt je eigen tent of caravan mee maar je kunt ook kiezen voor een luxueuze accommodatie op de camping! Ook in de directe omgeving van de camping zijn er veel mogelijkheden voor een dag vissen.

Voor slechts 170 euro ben je met 2 personen de hele dag onder de pannen en krijg je ook nog eens een heerlijke huisgemaakte Groningse lunch en is je dag volledig verzorgd. Dan hoef je alleen nog maar je vispas mee te nemen. Heb je geen vispas dan regelt Visgids Groningen een dagvergunning voor je. Dit is een ideaal verjaardagscadeau voor je vismaat waar je zelf van kunt meegenieten. Dus waar wacht je nog op! Wil jij je PR snoek of snoekbaar scherper stellen? Hier kan het. Visgids Groningen zal er alles aan doen om het te realiseren.

 

 


Contact/informatie


Bezoek www.visgidsgroningen.nl voor meer informatie.

Mail: info@visgidsgroningen.nl
Telefoon: 06-23562166 of 06-22245936
Robert van der Kamp en Marjan Dijkinga van Visgids Groningen staan u graag te woord.

 

Quotes van gasten:

´bedankt voor de geweldige en leerzame dag. het was taai. maar toch wist je de vis nog te vinden. we doen het zeker over.
Bedankt en veel suc6 verder´

 

“Robert en Marjan, bij deze wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor onze geweldige vistrip afgelopen vrijdag (31 mei)! Geweldige avond gehad. Na een aantal dagen geblankt te hebben (in mijn eigen boot) was dit de compensatie. Totaal 8 snoekbaarsen in de boot, waarvan 4 boven de 75 cm en 2 boven de 80 cm. Het vertrouwen zit er weer volledig in!
Groeten Arnold”

 

´Gisteren een geweldige dag beleefd met Robert de Visgids Groningen, mooi snoeken gevangen, de catering was goed verzorgd, prima boot, al met al was het een super gezellig dag……bedankttttttttt´

 

´Robert, bedankt voor de geweldige dag gisteren. Het was een mooie dag, de soep was lekker en de vangsten waren goed. Goede tips gehad en al met al een geweldige dag beleeft.
Een aanrader!´
“We hebben inderdaad een fantastisch weekend gehad. Als we de foto’s bekijken zit er ook een mooie opbouw in de grootte van de vissen. Dank voor je gastvrijheid en gezelligheid zondag, wellicht tot ziens!

Pieter en Tijn”

 

´Ook jij bedankt voor het garant staan voor een onvergetelijke dag samen met mijn zoon. Het was dubbel genieten. En zoals daarstraks gesteld, we zien elkaar zeker nog terug voor een re-run.

Met warme groeten,

Yannick en Mark´

 

Bezoek de website of neem contact op met Visgids Groningen!

 

Weersverwachting
Groningen

Weeronline.nl – Meer weer in Groningenweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over de reizen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:
1 stap 1:
2 stap 2:
3 stap 3:

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen