Canada, snoek


Midden tussen de elanden, beren, otters, bevers, wolven, adelaars,….. Natuur met de hoofdletter N. Ongerepte natuur zoals je het alleen uit de Discovery docu’s kent. Voor deze locatie zijn er twee opties. Outback De Luxe en Outback Do It Yourself. De DeLuxe versie wordt uitgevoerd vanaf het centrale kamp aan het McGavock meer. Daar staan 6 traditionele blokhutten, voorzien van alle gemakken, die uitkijken over het meer.aast de 6 hutten om in te verblijven is er 1 centrale blokhut waar gegeten wordt en zich ook de bar bevindt waar je ’s avonds verhalen kan (horen) vertellen. In totaal is er op deze locatie plek voor maximaal 36 vissers.

 

 

Vissen

De visserij richt zich hoofdzakelijk op de Northern Pike of ook wel onze eigen snoek genaamd. Daarnaast wordt er ook op snoekbaars en meerforel gevist. Door de bijzonder lage visdruk in dit uitgestrekte gebied zijn de vangsten uitzonderlijk te noemen. Vanzelfsprekend zijn er minder grote dan keine vissen maar het aantal specimens dat hier gevangen wordt is hoog. In de afgelopen jaren werden er per seizoen (100 visdagen) meer dan 200 metersnoeken gevangen. Dat is ruim 2 per dag. Het is niet voor niets dat in deze regio meerdere records zijn gevestigd. Het is hier, net als in Nederland niet toegestaan om met levend aas te vissen.

 

Materiaal

Je vist op deze locatie met dezelfde materialen zoals we deze in Nederland gebruiken. Je bent verplicht om weerhaakloos te vissen ten einde de vissen niet te veel te beschadigen en de catch & release filosofie zo goed mogelijk uit te voeren. Jerken, spinnen, trawlen en vliegvissen. Je kan hier je hart ophalen.
De boten zijn 16 foot lang en voorzien van minimaal 20 pk motoren. Ze bieden voldoende ruimte om 2 vissers en een gids comfortabel te vervoeren en te laten vissen.

 

Weer en Seizoen

Het seizoen begint eind mei en duurt tot medio september. Lynn Lake ligt op dezelfde breedtegraad als Denemarken en daarmee gelden eigenlijk dezelfde kledingvoorschriften als hier. Voor- en naseizoen: wees voorbereid op een bui en gedurende de zomer kan je hier ook in je t-shirt staan vissen. Wie zal het zeggen. Vergeet je gepolariseerde zonnebril niet en de rest komt vanzelf.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Reis en Prijs

Het boeken van deze reis is mogelijk per 4 visdagen. Je vliegt vanuit Nederland naar Winnipeg alwaar je overnacht in het 4 sterren Sheraton hotel. Vroeg in de ochtend vertrek je vervolgens van Winnipeg naar Lynn Lake in Manitoba met een lokale charter. Vanaf dit vliegveld is het nog een half uurtje met het eigen watervliegtuig dat je naar het centrale kamp brengt. Groepen die naar de outpost gaan vliegen nog eens 20 minuten extra. Je landt voor de lunch en na het invullen van de vergunning ga je direct vissen.

 

De richtprijs van deze 10 daagse deluxe versie bij 4 personen: retourvlucht Amsterdam – Winnipeg – Lynn Lake – Lodge – 8 dagen vissen – boten, benzine, vergunning, gids, 3 uitgebreide en luxe maaltijden per dag, belastingen en overnachting op de heenweg in het Sheraton Hotel bedraagt euro 3795,- pp.

 

De richtprijs voor de 10 daagse Do It Yourself versie met uitgebreid voedselpakket bedraagt bij 4 deelnemers euro 2995,- pp. Iedere dag is er contact met het basisstation en er zijn in totaal 2 alu boten beschikbaar op deze plek. Bijkomende kosten zijn: bier, fris en wijn, fooi voor de gids en eventueel materiaalhuur.

 

Bekijk hier onze uitgebreide brochure.

 

Weersverwachting
Lynn Lake

Weeronline.nl – Meer weer in Lynn Lakeweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over de reizen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:
1 stap 1:
2 stap 2:
3 stap 3:

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen