Alaska zomer zalm kamp

Aan de Nushagak rivier ligt dit reeds beroemde zomer zalm kamp wat alweer het 26e jaar in gaat. Ieder jaar weer zwemmen er tussen de 100.000 en 180.000 koningszalmen deze rivier op. Maar niet alleen de konigszalmen maar ook de andere soorten als Chum, Sockeye, Pink en Silver salmon komen deze rivier opgezwommen en daarmee heeft deze rivier ieder jaar weer de ’s werelds grootste zalm run.Je verblijft direct aan de rivier in luxe tweepersoonstenten die op houten vloeren geplaatst zijn. Verder is al het eten inbegrepen en hoef je alleen maar aan te schuiven in de grote tent. Dus geen lange aanreistijden maar je bed uit, eten en vissen maar. Deze bijzondere locatie heeft een terugkeerpercentage bij de gasten van 90 %. Dus weet waar je aan begint! Gemiddeld is er 18 uur licht per dag en dat maakt het mogelijk om lange dagen te maken en veel en grote vissen te vangen.

 

 

Vissen

Je kan hier op twee verschillende manieren vissen. Er wordt gesleept of geworpen vanuit de aluminium boten of je vist vanaf de kant. Beide methoden zijn zeer succesvol. Afhankelijk van je eigen wensen kan je hier voor kiezen. Daarbij is het verstandig om de adviezen van de gids op te volgen aangezien zij een absolute meerwaarde bieden op deze reis en eigenlijk doorlopend aanwezig zijn om je te ondersteunen. Er wordt voornamelijk met kunstaas gevist wat ter plaatse ter beschikking wordt gesteld.

 

Materiaal

In principe hoef je niets mee te nemen en zijn de hengels en het aas inbegrepen in de prijs. Je vist met medium spinhengels van 2.40 meter en met lijnen die een trekkracht van 20 – 30 lbs hebben. Er wordt gevist met eersteklas materiaal van Shimano en daar is niets op af te dingen. Mocht je toch je eigen materiaal willen meenemen is dat vanzelfsprekend mogelijk.

 

 

Weer en Seizoen

Het weer is hier vergelijkbaar met Nederland.  Met andere woorden wees voorbereid op een mogelijke bui maar laat ook de zonnebrandcrème niet thuis. Het seizoen is afhankelijk van de zalm keuze of omgekeerd natuurlijk. De koningszalm trekt in de maanden juni en juli de rivier op maar de overige zalmsoorten lopen tot en met september door.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Reis en Prijs

Je vliegt van Amsterdam afhankelijk van de beschikbare vluchten naar Canada en van daaruit naar Dilligham in Alaska. Daar komt het watervliegtuig je ophalen en brengt je naar het zomer zalmkamp. Alle maaltijden zijn inbegrepen in de prijs als ook de gidsservice, logies en bedlinnen, al het hengelsportmateriaal en de visverwerking indien gewenst. De richtprijs voor deze bijzondere visvakantie bedraagt bij 6 dagen vissen 3850 per persoon. Bijkomende kosten: fooien voor de gidsen, vergunning en “salmonstamp”. Het kamp mag zelf geen alcoholische dranken verkopen in verband met de lokale wetgeving. Indien je dat wenst kan je vanzelfsprekend zelf een slaapmutsje meenemen. Indien je voor deze locatie wilt boeken wees er dan vroeg bij want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. En vroeg in dat kader is minimaal 8 tot 12 maanden van tevoren.

 

Bekijk hier onze uitgebreide brochure.

 

Weersverwachting
Dillingham

Weeronline.nl – Meer weer in Dillinghamweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over de reizen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:
1 stap 1:
2 stap 2:
3 stap 3:

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen