FIN-NOR IJSLAND FESTIVAL 2018

Op veler verzoek van onze gasten organiseren wij het 

FIN-NOR IJSLAND FESTIVAL 2018

 

Van 12 tm 21 juni 2018 tijdens springtij in Flateryi, IJsland

 

Vissen in IJsland is een droom van vele vissers. Nu kan je hem waarmaken in onze gezellige groepsreis naar onze toplocatie.

 

 • Retourvlucht Amsterdam – Reykjavik met Icelandair met 46 (2 x 23) kilo bagage + 10 kilo handbagage pp of WOW air met 2 x 20 kilo bagage + 10 kilo handbagage pp (geen keuze)
• Retour binnenlandse vlucht Reykjavik naar Isafjordur
• Eigen huurauto (cat. A / Z bv. VW Polo en 200 km /dag vrij)
• Bustransfer van binnenlandse luchthaven naar 3 sterren hotel in Hafnarfjordur, twee overnachtingen op basis van twee-, drie- of vierpersoonskamer en ontbijt op terugweg
• Prijsuitreiking met afsluitend diner op de woensdag avond in hotel in Hafnarfjordur
• Luxe vakantiewoning inclusief flatscreen, gratis WIFI, bedlinnen, handdoek, water, elektra en eindschoonmaak
• 6,5 dag hoogwaardige visboot, 130 pk diesel, fishfinder, gps, marifoon en zeekaart
• Lokale begeleiding door Visreis.nl
• Zebco startpakket: met dyneema lijn, shad, viscap
• Guiding op eigen boot mogelijk tegen meerprijs
• Gratis faciliteit voor het afleggen van de “vaarbewijs test”
• Inclusief 1 vispakket per persoon, security & airport tax
• Algemene verzekering voor de boot ter waarde van € 180,- per boot inbegrepen
• Een fotoboek voor iedere vissers maat L van 24 pagina’s van deze groepsreis


Min 20 en max 43 deelnemers! vanzelfsprekend begeleiden we deze visreis ook weer persoonlijk!


Klik hier voor de uitgebreide brochure met inschrijfformulier!

 

 


Deze groepsreis is voor vissers die het leuk vinden om in groepsverband lekker te vissen en plezier te hebben. We vissen voor de lol en de gezelligheid. De langste kabeljauw wordt beloond met de HOOFDPRIJS:

 

EEN REISCHEQUE* VAN 750 EURO VOOR DE LANGSTE KABELJAUW


De tweede prijs is een reischeque ter waarde van 250 euro. Beide cheques* zijn inwisselbaar bij een visreis naar IJsland. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld en dienen uiterlijk 2020 te worden gebruikt. Verder 
zijn er schitterende prijzen van Fin-Nor te winnen in de vorm van hengels en molens voor de andere bijzondere vangsten gedurende deze week. Vanzelfsprekend gaan wij zelf ook mee om de reis te begeleiden en onze kennis en ervaring ter beschikking te stellen aan onze gasten! En ook komt er een dagelijks verslag op Totalfishing om de deelnemers en thuisblijvers voortdurend op de hoogte te houden.

Het verblijf:

We hebben alle 9 woningen in Flateryi vastgelegd voor dit gezellige festival en daarmee creëren we ons eigen “Visreis.nl dorp’. De woningen zijn netjes en verzorgd en beschikken over 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De keuken is volledig ingericht en de afstand tot de boten bedraagt maximaal 150 meter. Met andere woorden: veel beter dan dit gaat het niet worden! De lokale  supermarkt ligt op dezelfde afstand. Maar het is net zo leuk om even met de huurauto naar Isafjordur te rijden waar de keuze in de supermarkt groter is. 

 

Op deze locatie is een kleine maar gespecialiseerde hengelsport zaak zodat men niet meer alle materiaal hoeft mee te nemen maar dat ook ter plaatse kan aanschaffen. Wel zo handig! Deze winkels voorzien in het hoognodige materiaal voor de visserij op grote vissen op zee. Het kleinere materiaal voor in de fjord is handig om zelf mee te nemen. Indien gewenst  kunnen ook warmte overalls en hengels in de juiste gewichtsklasse gehuurd worden voor € 55,- en respectievelijk € 60,-. Deze dienen vooraf te worden besteld en ter plaats te worden afgerekend.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

De reis

Bij Icelandair kan je op de heen- en terugweg maximaal 46 kilo per persoon meenemen verdeeld over 3 bagagestukken. Meer is niet toegestaan. Bij de 46 kilo op de terugweg wordt de 20 kilo visfilets (1 stuks bagage van max 23 kilo) ook meegerekend. Effectief kan er op de terugvlucht dus 23 kilo worden meegenomen indien je ook een vispakket hebt besteld. Een enkel bagagestuk mag niet meer wegen dan 23 kilo. Een hengelkoker mag als 1 bagagestuk worden ingezet. En je mag dus ook een hengelkoker van 10 kilo plus een tas of koffer van 13 kilo gebruiken samen als 1 bagagestuk van 23 kilo en daarnaast mag je dus nog 1 ander bagagestuk van 23 kilo meenemen.

Wanneer de vlucht wordt uitgevoerd met WOW air zijn de bagagevoorwaarden iets anders en komt het neer op 2 x 20 kilo per persoon en 10 kilo handbagage.

 

De visserij

Kabeljauw: De “kleinere” exemplaren van 3 tot 8 kilo worden eigenlijk overal en in ruime mate mate gevangen met pilkers en bijvangers zoals gummi-makks. Tijdens onze eigen trips waren er geen overheersende kleuren die het beter deden dan anderen. De vissen waren niet kieskeurig en namen eigenlijk alle aangeboden aassoorten. Bijzondere visserij was het vissen met de grote shads. Kabeljauwen van 5 tot 8 kilo geven aan een medium pilker / zeehengel fantastische sport.

 

Indien je gericht op grote exemplaren wilt vissen adviseren we ten zeerste om met grote aasvissen aan de slag te gaan. Wees niet bang om koolvissen van 2 a 3 pond te gebruiken. Alleen op deze wijze heb je een goede kans om de grote hoeveelheid “kleinere” exemplaren te ontlopen. Gebruik voor deze visserij een takel met twee enkele haken van 10 of 12/0. Daarbij wordt er een haak in de buurt van de kop van de aasvis bevestigd en een haak bij het staartstuk. Voor deze visserij adviseren we om een 20-30 lbs boothengel en loodgewichten tot 400 g te gebruiken.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

De Wedstrijd

– Er mag met alle soorten aas gevist worden (kunst en natuurlijk aas).
– Het gebruik van geur- en lokstoffen is toegestaan.
– Alle vissen dienen (bij catch & release) met digitale foto gedocumenteerd te worden als geheel en ingezoomd op het meetlint.
– Vissen die worden meegenomen kunnen in de haven worden opgemeten.
– De hengel met kabeljauw dient te allen tijde door één en dezelfde visser gehanteerd te worden.
– Bij het landen van een kabeljauw mag de visser geassisteerd worden door medevissers.
– Er wordt gevist in de periode van woensdag 13 juni 2018 vanaf 09.00 uur t/m dinsdag 19 juni 2018 om 13 uur. Vissen die na dit tijdstip geland worden tellen niet meer mee.

 

Prijzen:

* De hoofdprijs van deze groepreis bestaat uit een reischeque van € 750,- voor een visreis naar IJsland. De tweede prijs is een reischeque van € 250,-. Beide cheques zijn niet inwisselbaar voor geld en dienen uiterlijk 2020 te worden gebruikt. Daarnaast zijn er schitterende hengels, molens en ander hengelsportmateriaal van Fin-Nor te winnen. Fin-Nor producten worden al sinds 1933 gefabriceerd en kennen een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

De prijs voor deze volledige 10 daagse visreis is als volgt:

2 personen   € 2295,-
3 personen   € 1955,-
4 personen   € 1790,-
5 personen   € 1740,-
6 personen   € 1645,-

De prijs is in euro per persoon voor het volledige pakket. Wanneer je geen vispakket wenst halen we € 75,- per pakket van de prijs af.

 

Bijkomende kosten:
– Eigen verzorging
– Brandstof voor de boten
– Drankjes tijdens prijsuitreiking

 

LET OP: De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en op basis van stoelen in de voordeligste categorie. Wanneer deze stoelcategorie is volgeboekt kan er sprake zijn van een meerprijs. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen bij grote kostenwijzigingen mbt de inkoop.


Meld je dus snel aan en maak kans op die waanzinnige hoofdprijs! 
Klik hier voor de uitgebreide informatiebrochure inclusief inschrijfformulier! Wij hebben er nu al zin.

 

 

  • Visreis.nl
  • Joris Nieuwenhoff
  • ’s Gravensloot 39
  • 3471 BP Kamerik
  • Email   : info@visreis.nl
  • Mob     : 0628 – 30 83 45

 

Weersverwachting
Isafjördur

Weeronline.nl – Meer weer in Isafjördurweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Meer weten over de reizen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:

Stap 1 van 3

33%

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen