FjordKick

Deze locatie ligt ten noorden van Bergen op ongeveer 2,5 uur rijden. Hier komt alles samen. Goede boten, goed verblijf, supermarkt en cafe allemaal op 1 locatie! Hoe dichtbij wil je het hebben? FjordKick is een traditioneel Noorse locatie waar de eigenaar een supermarkt, cafe, vakantiewoningen en visboten heeft. Het ligt direct aan de Afjorden met een directe doorvaart naar de grootste fjord van Noorwegen de Sognefjord. Het ligt enorm beschut en biedt in een straal van 15 kilometer een grote hoeveelheid aan goede visstekken. Door het enorme verschil in relief is het hier een komen en gaan van stroming tijdens de getijwisselingen en dus ook van aasvis en grote vissen.

 

 

Deze locatie is niet al te groot waardoor je in een rustige en traditioneel Noorse omgeving verblijft. Daarbij beschikt men hier ook nog eens over perfecte faciliteiten qua verblijf en visboten. De locatie ligt er schitterende bij met uitzicht over de fjord en de tegenover gelegen bergketen. Omdat er in de buurt weinig andere viscamps zijn is de visserij opmerkelijk goed in dit gebied en biedt het goede mogelijkheden om serieuze vissen te vangen.

 

 

De dieptes van de Sognefjord en de eilanden die voor de kust liggen maken het een komen en gaan van onderwaterstructuren en als er ergens vis zit is het wel bij stroming. De eigenaar Roar is een vriendelijke en gastvrije Noor en staat je ter plaatse met raad en daad terzijde. De gehele accommodatie is netjes en verzorgd en er zijn ook niet al te veel vissers hier waardoor het een rustige stek betreft. Iedere woning heeft een eigen vriezer en afstelruimte voor hengels en vispakken. Kortom dit is de perfecte locatie voor een heerlijke week vissen.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Op deze locatie zijn er verschillende boten te huur:

 • Oien 530: met 25 PK motor en GPS/fishfinder
 • Oien 620: met 40 en 60 PK motor en GPS/fishfinder (2 x)
 • Gemi 625: met 150 PK motor en GPS/fishfinder
 • Kvaerno 660: met 150 PK motor en GPS/fishfinder (2 x)
 • Kvaerno 720: met 150 PK motor en GPS/ fishfinder
 • Kvaerno 720: met 200 PK motor en GPS/fishfinder

 

De boten zijn geschikt voor maximaal 4 personen (de kvaerno 720 voor max 6) en beschikken over een visbak, gaf, anker, jerrycan benzine, EHBO kit, peddel, puts en GPS/fishfinder. De boten liggen direct aan de steiger en er is een tankzuil speciaal voor de boten waar je met je pinpas 24 uur per dag eenvoudig de boot weer kunt voltanken.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Op deze locatie zijn er 5 appartementen beschikbaar. Drie daarvan zijn identiek en heten Lyren, Seien en Torsken. De appartementen zijn 90 m2 en beschikken over een woonkamer met TV, bank met terras, tuinmeubilair en uitzicht over de fjord. Verder is er een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven, koffiezetter, waterkoker en fornuis. Er zijn 4 slaapkamers waarvan 2 met twee eenpersoonsbedden en 2 met elk 1 eenpersoonsbed. Daarmee is het geschikt voor maximaal 6 personen. Daarnaast beschikken de woningen over 2 badkamers met douche toilet en hebben ze ook allemaal een eigen sauna. Met andere woorden: qua comfort ga je hier niets te kort komen.

 

Kveita is 130 m2 en heeft een woonkamer met TV, bank met terras, tuinmeubilair en uitzicht over de fjord. De keuken is volledig ingericht met vaatwasser, oven, koffiezetter, waterkoker en fornuis. Er zijn 5 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Daarmee is het geschikt voor maximaal 10 personen. jHet beschikt ook over 2 badkamers met douche en toilet. 

 

Laksen is 65 m2 en heeft een woonkamer met TV, bank met terras, tuinmeubilair en uitzicht over de fjord. De keuken is volledig ingericht met vaatwasser, oven, koffiezetter, waterkoker en fornuis. Er zijn 3 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Daarmee is het geschikt voor maximaal 6 personen. Het beschikt over 1 badkamer met douche toilet. 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Prijzen:

 • Oien 530: met 25 PK motor                      595 euro
 • Oien 620: met 40 PK motor                      695 euro
 • Oien 620: met 60 PK motor                      755 euro
 • Gemi 625: met 150 PK motor                   895 euro
 • Kvaerno 660: met 150 PK motor              935 euro
 • Dolmoy 690: met 115 PK motor                935 euro
 • Kvaerno 720: met 150 PK motor             1225 euro
 • Kvaerno 720: met 200 PK motor             1345 euro
 • Laksen                               935 euro (voor 3 pers.)
 • Kveita                                 1295 euro HS en 1035 euro LS (voor 5 pers)
 • Torsken, Lyren en Seien    1295 euro HS en 1035 euro LS (voor 4 pers)
 • Extra persoon                    135 euro / week

HS = april tm september     LS = overig

De prijzen zijn per week en voor de boten exclusief  brandstof. De wisseldag is standaard zaterdag van april tm september. Daarbuiten is het vrij. Er is ook de mogelijkheid tot het inhuren van een gids om je de beste stekken te laten zien in de regio. De prijs hiervoor ligt rond de 60 euro per uur.

Weersverwachting
Sørbøvågen

Weeronline.nl – Meer weer in Sørbøvågenweeronline.nl Altijd jouw weer

facebook_100px  twitter_100px  youtube_100px

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:

Meer weten over reizen in Noorwegen?

Vraag hier de beschikbaarheid en prijs van de door jou gewenste locatie op:

Stap 1 van 3

33%

Uw droomvis vangen?

Bekijk de verschillende bestemmingen en laat u inspireren door de foto’s en films. Of neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren

alle reizen

Meer inspiratie en informatie

Blijf op de hoogte van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig houden en ontvang nieuwe reizen en bestemmingen